Stiri

Vola.ro deschide un nou birou in aeroportul din Iasi. Care sunt destinatiile preferate ale iesenilor?

Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online din România, anunță inaugurarea unui nou birou, de această dată în incinta Aeroportului Internațional Iași. Este al patrulea birou deschis în țară de Vola.ro, după cele din București, Timișoara și Bacău.

“Ne dorim să venim cât mai aproape de clienții noștri și, în ultimul an, am deschis birouri fizice în principalele aeroporturi din România. Am început cu București, Timișoara, Bacău, iar acum continuăm cu Iași, unde avem unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din țară. Scopul nostru este să le oferim asistență și ajutor rapid clienților noștri care se confruntă cu diferite situații legate de călătoriile lor, să le oferim acestora un grad cât mai mare de siguranță și încredere privind zborurile rezervate de ei, dar și să acoperim cât mai multe zone ale țării, motiv pentru care vom anunța curând deschiderea unui nou birou în Cluj‟, spune Claudia Tocilă, Head of Marketing Vola.ro.

Unde se află biroul Vola.ro de la Iași?

Conform Vola.ro, biroul recent lansat în cadrul Aeroportului Internațional Iași se află în terminalul T3 (în zona de plecări internaționale). Programul biroului este de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00.

În momentul de față, biroul din Iași este deservit de personal dedicat, iar în total, Vola.ro are 12 agenți la birourile din aeroporturile din țară. În cadrul birourilor fizice, clienții Vola.ro beneficiază de asistență specializată la fiecare pas: achiziționarea biletelor de avion, produsele de flexibilitate si protecție a itinerariului de la Vola.ro, dar și servicii adiționale precum bagaje, locuri în aeronavă, check-in, modificări ale detaliilor de zbor.

Care sunt destinațiile preferate ale ieșenilor?

Aeroportul din Iași se numără printre cele mai aglomerate din țară. Potrivit Vola.ro, acesta ocupă a doua poziție din România, imediat după aeroportul Otopeni.

Cele mai căutate destinații pentru ieșeni sunt Londra, Paris, Roma și Bergamo, orașe europene aflate în apropierea zonelor în care sunt comunități mari de români, dar și Bucureștiul, zborurile către Otopeni fiind frecvente în clasamentul rutelor interne. Nu în ultimul rând, principala companie aeriană care operează zborurile de pe aeroportul din Iași este WizzAir.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top