Diverse

Vorbitorii de limba germana se formeaza la locul de munca

Sunteti managerul unei companii si aveti nevoie de vorbitori de limba germana, dar sunt de negasit? Nu este cazul sa intrati in panica. Este adevarat ca vorbitori de engleza si de franceza sunt din ce in ce mai multi, dar trebuie sa stiti ca se organizeaza cursuri germana companii cu angajatii dumneavoastra, la adresa aleasa de dumneavoastra.

Alegeti cei mai buni profesionisti si platiti-le cursurile de limba germana, daca doriti succesul companiei dumneavoastra! Nu le permiteti salariatilor sa invete limba straina in care veti redacta contractele, veti negocia afacerile si veti comunica sa invete germane dupa ureche.
Doar acuratetea lingvistica va asigura ca parteneriatul decurge normal, ca intelegeti perfect termenii si ca sunteti intelesi.

Profesori foarte bine pregatiti, cu rabdare si experienta va vor ajuta sa aveti competente de a comunica perfect in germana in domeniul care va intereseaza din urmatoarea lista: medicina, contabilitate, afaceri, secretariat si constructii. Nu va puteti trimite angajatii la specializare in Germania, la partenerii de afaceri, fara sa stie limba germana! Lectiile de la cursuri sunt bazate pe cazuri reale de comunicare din domeniul respectiv, pe schimbul onest de informatii dintre interlocutori.

La sfarsitul cursului, angajatii dumneavostra in care ati investit calificandu-i in vorbitori de limba germana la locul de munca vor fi capabili sa redactaze referate fara greseli, sa intocmeasca si sa citeasca rapoarte, sa raspunda la email-uri, sa scrie corect mesaje pe care sa le trimita prin posta electronica, primire / trimitere fax-uri,  conversatii telefonice , modalitati de plata, relatii cu clientii, sa va reprezinte la targuri de specialitate, sa prezinte ofertele dumneavoastra de locuri de munca.

Daca aveti ambitii legate de companie, puteti solicita pregatirea angajatilor pentru examenele de atestare international a cunostintelor de limba germana.
Nu este greu sa rezolvi cunoasterea limbii germane de catre proprii angajati, acum cand se organizeaza cursuri germana companii!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top