Diverse

Sa faci curat este distractiv!

Cine are o casa murdara in ziua de astazi nu are nici-o scuza. Defapt, nu a existat niciodata o scuza care sa te scuteasca de la datul cu matura, insa exista si persoane comode care nu vor sa se deranjeze cu acest lucru. Pe site-ul echipamentcuratenie.ro gasim o gama vasta de aspiratoare profesionale, capabile sa traga atat praful, cat si suprafetele lichide.

Preturile pentru aceste electrocasnice profesionale, variaza, in functie de capacitatea lor de aspirare si functiile care faciliteaza curatenia, dar si de dimensiunile lor.

De exemplu, modelul de aspirator profesional DRYVER 15 RE 700/800 W, TMB, este ideal pentru orice locuinta, deoarece este compact, insa are destula putere pentru a face fata chiar si celor mai incapatanate fire de par sau suprafete murdare. Acest aspirator dispune de ventilatoare de evacuare cu performante excelente; puternic atunci cand situatiile o cer, delicat, dar eficiente atunci cand sunt necesare discretia si functionalitatea. O serie de dispozitive tehnice le fac unice pe piata, in timp ce sistemul de filtrare a seriei readuce aerul curat in mediul inconjurator.

Cat pentru detaliile tehnice, site-ul specifica foarte clar urmatoarele date:

-Tensiune (V); Frecventa (Hz) 230 – 240 ; 50/60;

-Motor (n.) 1;

-Pulbere / lichid – pulbere;

-Putere nominala / Max (W)  700/800;

-Debitul aerului (l / s)  36;

-Depresia (mBar) 210;

-Capacitatea totala a cilindrului (l) 15;

-Materialul cilindrului PP;

-Lungimea cablului (m) 10;

-Greutate (Kg)  6;

-Dimensiuni L x W x H (cm) 44 x 36 x 69;

-Nivelul zgomotului (dB) 61.

Insa aspiratoarele profesionale nu sunt unicele produse pe care clientii le pot comanda de la echipament curatenie.ro. Site-ul ofera produse Tork de foarte mare calitate, care pot sa varieze de la detergenti, dezifectanti sau sapunuri lichide.

In majoritatea bailor din spatii publice in care am intrat, am observat intotdeauna ca folosesc dispensere Tork, dar si sapun Tork, acest lucru indicandu-mi eficienta lor in inlaturarea murdariei si a microbilor.

Curatenia generala are efect terapeutic. Prin eliminarea multitudinii de obiecte pe care le-ai strans de-a lungul timpului, trierea lucrurilor pe care nu le folosesti zi de zi, renuntarea la maruntisuri si reorganizarea vaselor de bucatarie, a revistelor din living, a proviziilor, maculaturii sau a tuturor hainelor din sifonier/ dulapul cu haine, vei putea sa readuci starea de bine la tine in casa, sa reinstaurezi ordinea si sa inlaturi eficient ”aglomeratia” de acasa. Nu ai nevoie de zece surubelnite, nici de seturi intregi de suporturi de pahare sau de o duzina de umbrele. Uita-te cu atentie si in dulapul cu haine! O regula de aur in curatenia de primavara pentru haine sau accesorii este urmatoarea: daca nu ai folosit o piesa vestimentara un an intreg si nu poti vizualiza cum ai putea crea o tinuta folosind-o, mai bine renunti la ea. Curata cu atentie geamurile si indeparteaza draperiile ca sa patrunda lumina naturala. Inlatura praful de pe geam cu o laveta din microfibra, apoi foloseste o solutie speciala pentru geamuri si un burete, eventual o racleta cu margine din cauciuc, pentru o curatare eficienta si rapida.

 

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top