Stiri

Vrei sa lucrezi intr-un studio de renume? CamStars Studio angajeaza modele!

Din ce in ce mai des apar in social media si nu numai, reclame sau anunturi de angajari modele videochat Bucuresti. Nu este de mirare, tinand cont ca aceasta industrie reprezinta la ora actuala o modalitate excelenta de a profesa la un job care sa iti aduca un salariu atractiv, dar si multe alte oportunitati pe care le poti descoperi doar anagajandu-te.

Dintre sutele de anunturi de angajari modele videochat Bucuresti care sunt active in momentul actual, trebuie sa optezi pentru un studio de renume, care sa functioneze 100% legal, sa aiba traineri foarte bine pregatiti si care sa iti ofere transparenta inca de la inceput.

Daca ai peste 18 ani si esti pregatita sa cunosti culmile succesului, CamStars Studio videochat Unirii, care pe langa acest studio din Piata Unirii mai are inca unul deschis in Piata Universitatii si unul in Piata Muncii, te asteapta cu nerabdare in echipa.  Trebuie sa stii inca de la inceput ca acest studio a lucrat in acesti peste 10 ani de experienta in domeniu cu sute de modele de succes din Romania.

CamStars.ro – studio de videochat din Bucuresti dupa cum am mentionat si mai sus, format dintr-o echipa de oameni muncitori, corecti, dinamici, deschisi catre tot ce este nou, imbratisand mereu activitati de dezvoltare. Acestia cred in frumusetea libertatii si in formele de exprimare proprii fiecarei persoane in parte, fara ca modelele sa fie marcate de constrangeri si ‘’regulile’’impuse de societate.

Dispune de personal care se ocupa in permanenta de mentinerea aparaturii in stare perfecta de functionare si pe langa acest lucru, le ofera tuturor fetelor traininguri personalizate, pentru a cunoaste ‘’secretele’’ din spatele acestei industrii care este intr-o continua dezvoltare atat in tara noastra cat si in Europa.

Pe langa aceste doua aspecte esentiale care ar trebui sa fie prezente in fiecare studio de videochat, cei de la CamStars Studio se mandresc ca nu au intarziat plata salariului si ofera modelelor inca din prima luna de angajare comisioane reale de +60%.

Andrei Morianu, CEO CamStars Studio, a declarat intr-un dintre interviurile sale internationale, ca acest studio videochat Unirii, dar si celelalte doua, imbratiseaza diversitatea. Ce vrea sa spuna cu acest aspect? Ca nu sunt in cautarea unui singur tip de model si cu siguranta nici membrii lor internationali nu-si doresc acest lucru.

Modelele din aceasta agentie au varste cuprinse intre 18-55 de ani si sunt subtiri, mici, scunde, inalte, unele chiar mai plinute, astfel cu siguranta orice domnisoara sau doamna se poate incadra cu usurinta in echipa, nu ii trebuie decat acea dorinta.

Andrei sustine de asemenea ca sunt adesea in cautarea fetelor care sunt deschise spre a invata, deoarece in aceasta lume a videochatului din Romania in fiecare zi poti invata ceva nou care sa te ajute in conversatiile purtate cu majoritatea membrilor. Modelele lucreaza din greu pentru a deveni cunoscute in aceasta nisa, iar aceasta este cu siguranta reteta succesului.

De ce reprezinta CamStars Studio angajatorul unde ai posibilitatea sa te dezvolti intr-o maniera frumoasa? Pentru ca aici dupa cum am mentionat mai sus, gasesti un sistem de training performant si o echipa care este pregatita sa te sustina de fiecare data cand intampini dificultati.

Sa fii model de videochat pare simplu, in teorie, in practica este un job care presupune sa ai abilitati de comunicare, cunostinta de limba engleza, intrucat clientii sunt internationali la CamStars Studio si trebuie sa fii o persoana perseverenta. De asemenea la acest studio vei descoperi ca ai o multime de beneficii, care iti vor fi de folos pe parcursul activitatii si care iti vor influenta pozitiv incasarile.

Este un job 100% legal in Romania, iar CamStars Studio este la curent cu absolut toate schimbarile legislative si ofera modelelor cele mai bune metode pentru ca acestea sa profeseze in deplina siguranta si legalitate.

In toti acesti ani de experienta, CamStars Studio si-a indreptat atentia catre modele si le-a oferit tot ce este mai bun pentru a deveni o echipa de succes. Astfel este un studio axat pe ambitie, calitate si o implicare 100%.

CamStars Studio te asteapta sa faci parte dintr-o echipa tanara si dornica, care o sa te ajuta inca din primele zile sa cresti intr-o maniera profesionala. Lasa prejudecatile la o parte si incepe acum acea cariera de succes!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top