Stiri

Vrei să organizezi o petrecere, dar toate restaurantele din Iași sunt închise? Iată CUM te poți distra și acasă!

Restaurantele, barurile și cluburile închise din cauza pandemiei de coronavirus sunt un motiv în plus de tristețe pentru cei care au evenimente de sărbătorit în această perioadă, fiind nevoiți să le amâne sau chiar să le anuleze. Totuși, dacă este vorba de o aniversare sau de o altă ceremonie restrânsă în familie, ori cu câțiva prieteni apropiați, te poți ocupa personal de organizarea petrecerii chiar la tine acasă.

În trecut, zilele importante, celebrate la domiciliul sărbătoritului, erau chiar mai apreciate decât ieșirile la restaurante scumpe sau în cluburi, deoarece invitații se simțeau mult mai în largul lor și se distrau mai bine într-un mediu familiar, înconjurați de persoane cunoscute.

Așadar, nu te întrista din cauza faptului că localurile sunt închise, deoarece casa ta poate fi locul perfect pentru a sărbători.

Iată de ce ai nevoie pentru a organiza o petrecere de pomină chiar la tine acasă:

  1. Mâncare și băutură

În primul rând, trebuie să te asiguri că le pui pe masă musafirilor tăi gustări delicioase și băuturile preferate. Acesta poate fi momentul în care le arăți că ai talent și în bucătărie, preparându-le cu drag felurile de mâncare, pe care le gătești cel mai bine, masa fiind și mai apreciată datorită efortului pe care l-ai depus. Dacă nu știi ce meniu să compui, inspiră-te din rețetele încercate de alții, care au avut succes garantat. La capitolul băutură, îi poți lăsa pe invitați să își umple paharele sau poți prepara chiar tu o serie de cocktailuri inedite, care să îi impresioneze.

  1. Un decor potrivit

Pentru ca cei dragi să se simtă cât mai confortabil, asigură-te că sunt locuri suficiente pentru toți, iar, în caz contrar, scaunele de masă de la Homelux sunt soluția salvatoare, acestea fiind ușor de combinat cu restul mobilierului din casa ta. De asemenea, vei avea nevoie de o masă mare, pentru a-ți etala toate mâncărurile pregătite și de un spațiu unde invitații să își poată lăsa hainele și lucrurile personale.

Pe lângă acestea, poți înfrumuseța încăperea cu baloane, lumânări și ghirlande colorate, pentru a crea un decor specific unei sărbători.

  1. Muzică de petrecere

Pentru ca atmosfera de petrecere să fie completă, ai nevoie de boxe din care să răsune muzica, în așa fel încât toată lumea să se relaxeze și să se ridice de pe canapea pentru a dansa. Pregătește din timp un playlist cu piesele preferate, dar alege-le astfel încât să se regăsească toate genurile muzicale, pentru ca toți musafirii să se simtă bine. După ce ați prins curaj, puteți să înlocuiți piesele ascultate cu interpretările voastre, deoarece serile de karaoke sunt printre cele mai amuzante și apreciate activități, atunci când vine vorba de party-uri.

Iată cât de simplu este să te distrezi acasă, fără prea mari bătăi de cap, cu cheltuieli mult mai reduse decât la un restaurant. Dacă ești norocosul posesor al unei grădini, petrecerea în aer liber va avea și mai mare succes. Indiferent de locul desfășurării evenimentului, dacă sărbătorești alături de cei dragi, te vei simți extraordinar de bine. Nu uita să faci multe poze, pentru a păstra amintirile deosebite! 

Sursa foto: storyblocks.com

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top