Stiri

Zvonuri: Amazon ocolește Bacăul pentru Roman

Surse din zona business susțin că Amazon, compania aia – cea mai mare în comerțul online, își va deschide un hub logistic în Moldova, dar nu în Bacău, conform spuselor lui Catalin Bejan.

“Prietenii din Roman zic că reprezentanții americanilor poartă deja negocieri pentru închirierea integrală a unui hotel pentru angajații din afara țării care ar urma să fie cazați pe întreaga perioadă a implementării proiectului.

Este destul de ciudat cum au ales în detrimentul Bacăului, un oraș cu aeroport modernizat.

Are Romanul lipici la afaceri de astea sau Bacăului i s-a cam dus buhul ca de popă tuns? Cică e „greu” să intri în aici, pretențiile sunt mari de tot.

Așa s-a ales Romanul și cu fabrica de vreo 2000 de angajați a celor de la TRW Automotive, cu depozitele logistice regionale de la LIdl și Profi sau cu fabrica celor de la Cersanit, deși polonezii au cumpărat spații de producție și prin Bacău dar le țin în conservare.

Eu consider toate astea eșecuri reale ale administrațiilor băcăuane, care ar trebui să-și revizuiască foarte repede atitudinea față de investitori, mai ales față de cei români. Făra asta orice încercare de lobby pentru Bacău este sortită eșecului.”

În poză e depozitul logistic de la Lidl (nu prea cred că este vreunul la fel de mare în Moldova).

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top