Sanatate

Zambetul ca o carte de vizita

Pentru a avea succes in viata, conteaza foarte mult pregatirea si educatia pe care o ai in spate. Bunele maniere si cei 7 ani de acasa sunt cel mai bun ambasador al tau. Cunostintele pe care le ai iti vor da oportunitatea de a socializa. Cu cat stii mai mult, cu atat vei avea prilejul de a vorbi cu mai multe persoane si, de ce nu, de a deschide usi cu oportunitati pentru viata si cariera ta.

Dar, pana sa ajungi la a demonstra celor cu care intri in contact cat esti de manierat si de doct, mai este un aspect pe care nu ar trebui sa il neglijezi. Se spune ca aspectul nu conteaza, ci sufletul. Personal, sunt doar partial de acord cu aceasta afirmatie. Cred ca este o ipocrizie sa spunem ca felul in care o persoana arata nu joaca un rol, poate chiar decisiv, in viata sociala si, de ce nu, in cariera. Nu fac referire la a fi frumos sau mai putin frumos. Ma refer la aspectul ingrijit al unei persoane. Si cand spun asta, am in minte o persoana curata, imbracata decent ( a nu se intelege cu haine de brand neaparat) si cu un zambet frumos, care sa atraga.

Si pentru ca aici am vrut sa ajung, aspectul danturii unei persoane este crucial cand se prezinta, cand vorbeste, cand zambeste. Poate sa fie cea mai frumoasa si erudita persoana din lume daca, atunci cand i se vad dintii acestia sunt cu pete, ingalbeniti sau, mai rau, cu carii inestetice. Daca mai punem la socoteala si o respiratie urat mirositoare, putem spune ca intrarea persoanei respective a fost ratata din start.

De ce credeti ca ne atrage publicitatea de la televizor? Datorita zambetului oamenilor din reclame, cu acei dinti albi ca niste perle. Probabil si tu ai observat acest aspect. Oricine poate avea dinti albi. De exemplu, daca esti din zona Transilvaniei, poti sa apelezi la un tratament de albire dinti Cluj. Mai precis, clinica de stomatologie si turism dentar, Alvernadental, iti pune la dispozitie servicii de albire dinti dar si multe altele, la preturi foarte avantajoase. De aceea, pentru un zambet cat mai frumos si succes garantat, nu ezita sa intri in contact cu echipa clinicii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top