Evenimente

“Zilele ESP” la Palas în perioada 30 mai – 9 iunie

Îţi doreşti să conduci o maşină foarte bună, cu toate dotările necesare pentru a fi remarcabilă şi la un preţ irezistibil? UniCredit Leasing şi ansamblul Palas te aşteaptă să-ţi alegi automobilul mult dorit din cadrul unei expoziţii cu vânzare de exemplare auto, cu preţuri reduse, începând de la 3.770 de euro. Ford Fiesta, Chevrolet Cruze, Dodge Nitro, Lexus RX 350, Porsche Cayenne şi BMV 550I sunt doar o parte dintre bijuteriile auto pe care le vei putea testa şi cumpăra la oferte avantajoase, doar la Palas. Evenimentul „Zilele ESP”, adică „E Super Preţ!”, se desfăşoară în piaţeta centrală din Parcul Palas, în perioada 30 mai – 9 iunie 2013, şi este organizat în parteneriat cu UniCredit Leasing. Aşa că, lasă-te entuziasmat de parada cailor putere şi vino să îţi alegi autoturismul care te defineşte!

Cel mai ieftin RCA

Palas le oferă clienţilor săi zece zile destinate ofertelor auto irezistibile, cu preţuri incredibil de mici. UniCredit Leasing va prezenta publicului 18 autoturisme diverse, printre care compacte, business, de familie, utilitare, SUV-uri şi chiar unul cu rol de magazin mobil. Toţi iubitorii de automobile care vor vizita expoziţia din grădina publică Palas vor beneficia de un discount suplimentar de 5% faţă de preţurile de listă, pentru toate cele peste 2.000 de autoturisme disponibile pe site-ul Am.Unicreditleasing.Ro. Discountul este valabil pentru contractele încheiate doar pe durata evenimentului, până pe 9 iunie. Intră acum pe site să alegi autoturismul ideal pentru tine!

Pentru cei care ştiu să aprecieze o maşină modernă, ultradotată şi cu maximum de confort, UniCredit Leasing a făcut o selecţie de excepţie din parcul său cu maşini provenite din contracte de leasing financiar sau operaţional, iar propunerile sunt cât se poate de tentante. Dacă îţi place să simţi puterea oferită de volanul unei „capodopere” pe patru roţi, „Zilele ESP” este exact evenimentul de care ai nevoie. Nu eşti încă hotărât? Unicredit Leasing îţi propune un drive test cu maşina visurilor tale, în care să apeşi acceleraţia la maximum şi să simţi cu adevărat adrenalina. În plus, pe lângă discountul preferenţial de 5%, organizatorii mai oferă un avantaj semnificativ: posibilitatea plăţii prin leasing financiar, leasing operaţional sau credit auto.

La aşa preţuri reduse, ar fi de mirare să nu pleci de la Palas într-o maşină care hipnotizează privirile!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top