Evenimente

Ziua Barbatului 2011 @ For Fun Iasi, 5 mai

Si in acest an Bergenbier organizeaza de 5 mai “Ziua Barbatului“, un eveniment care se bucura de o mare simpatie. In 2011 distractia din Iasi se va tine incepand cu ora 19:00 in Clubul For Fun, situat in Bulevardul Mageron nr. 48.
Trupa Vunk va concerta live, iar invitatul special este Alexandra Naftanaila. Organizatorii au pregatit pentru toti aniversatii jocuri si cadouri surpriza.

Petrecerea se tine in toata tara nu doar la Iasi, astfel incat planul de distractie pe toate judetele este urmatorul:

La Piatra Neamt va concerta Cassa Locco iar invitatul special este Emma Stefan, la Buzau canta Heaven iar invitata speciala este Luciana Popa, la Galati canta Margineanu & Band si invitata este Andreea Toniciu, la Constanta canta Spitalul de Urgenta si invitat este Zayra Tudor, la Brasov canta Trupa Veche si invitata este Roxana Tanase, la Ploiesti canta Corina iar invitata este Alice Iotta, la Pitesti canta Lavinia iar invitata este Sanziana Buruiana, la Craiova canta Anda Adam iar invitata este Alina Coltan, la Ramnicu Valcea canta Hara iar invitata este Romina Suvar, la Sibiu canta Krypton iar invitata este Loredana Chivu, la Alba Iulia va canta Andreea Banica si invitata este Iulia Mladin, la Cluj canta Dj Project si invitata este Dania Saplacan, la Oradea vor canta Iesenii Fara Zahar iar invitata este Nicoleta Macarencu, la Resita canta Xonia iar invitata este Raluca Voina, la Timisoara canta Maria Radu & Band si invitatul special este Roxana Papas, in capitala, la Bucuresti trupa Parazitii va sustine un concert live, dar nu doar ei ci si alte trupe precum Cargo, Taxi, Anna Lesko si Delia, iar invitatii surpriza sunt Mihai Leu si Ionut Iftimoaie.

Pentru evenimentul de Ziua Barbatului de la Iasi, informatii si rezervari la 0232 230 250 si 0752 629 660.

Nu ne ramane decat sa va uram distractie placuta si La multi ani tuturor barbatilor din Romania.

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Bergenbier revine si in 2011 cu Ziua Barbatului | Bogdan Alupoaie's Blog

  2. Pingback: Ziua Barbatului Bergenbier @ For Fun, 5 mai | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top