Evenimente

1 year has passed and… The rest is all magic @ Corner Sports Bar, 21 septembrie

1St year has passed and… The rest is all magic @ Corner Sports Bar, 21 septembrieImplinim un an de Corner Bar! Implinim un an de cand povestea acestui loc a inceput sa prinda viata. Implinim un an de constistenta, perseverenta si experienta.
Consistenta o vedem rasfoind paginile agendei unui an atat de bogat in evenimente, spectacole, petreceri de weekend, stand up comedy, galerii pasionale pentru echipele preferate, karaoke si multe alte idei de party menite sa va antreneze pana in zori.
Perseverenta o intelegem prin pasiunea de a Va stimula curiozitatea si de a ne stimula creativitatea, prin dorinta de a fi Voi cauza petrecerilor reusite si Noi efectul unei idei si mai bune, prin ambitia de a va cuceri si ambitia de a ne oferi.

Experienta o simtim atunci cand diminetile vedem din ce in ce mai multe fete somnoroase cufundate in paginile unui ziar, cand bucatarii se lupta cu clientii pofticiosi, cand dupa un karaoke se aud “plangaciosii” ca si-au pierdut vocea, cand nici zorii zilei nu alunga dansatorii si multe alte ecuatii de timp liber isi gasesc solutiile in “barul de pe colt”.
Noi gazdele, ambitioase cum ne stim, visam noi obiective, noi idei, noi stimuli, noi arome, noi invitati sa rasfatam “vechii” clienti.

Nu ne-am propus obiective , nu ne-am propus un specific, am riscat si am ales neconventionalul iar notiunea de succes, fericire si implinire este hotarata de voi, clientii.
Vrem sa fie o continua provocare. Va provocam la o petrecere de Aniversare, Vineri 21/09/2012 incepand cu orele 22:00 impreuna cu cei de la “LOS ANONIMOS” . Va provocam sa ne urati personal “La Multi Ani”. Va provocam la distractie! Si nu in ultimul rand Va provocam sa faceti parte din paginile inca nescrise de zarva cotidiana a “barului de pe colt”!…

Good fun……. it’s just around the Corner!!!!!

1St year has passed and… The rest is all magic @ Corner Sports Bar, 21 septembrie

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top