Evenimente

Targ de Locuri de Munca @ Hotel Unirea, 21 septembrie

SC Blue Consulting SRL va organiza vineri 21 septembrie 2012 orele 1000-1400 „Târgul Locurilor de Muncă” care va avea loc la Hotel Unirea , intrarea principală, sala Cuza, acest eveniment este desfăşurat în cadrul proiectului „Centrul de servicii integrate de ocupare pentru şomeri – SIOS”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În cadrul Târgului de locuri de muncă se vor reuni agenţi economici din judeţul Iaşi, în căutare de forţă de muncă, cadru în care firmele îşi pot prezenta profilul companiei, oferta de locuri de muncă şi posibilităţile de dezvoltare a carierei publicului interesat, vor avea ocazia de a desfăşura interviuri preliminare cu potenţialii angajaţi în vederea facilitării accesului la ocupare. Printre firmele participante amintim: XL WORLD, Unistil, RATP, National Paints, Eurodata Management, EOS-KSI, Atexis, Trenkwalder , Sky Group, Antal, Hervas, All Cio Invest, SPES Consulting, Brainer Consulting, ActaDoc, Open Mind.
Participarea la acest eveniment este gratuită se adresează tuturor persoanelor interesate în găsirea unui loc de muncă şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

CV-urile participanţilor vor fi procesate într-o bază de date care mai apoi va fi oferită companiilor participante. Astfel, vor avea şansa sa fie contactaţi chiar şi după terminarea târgului de joburi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top