Stiri

Orange Wi-Fi Zone, internet gratuit prin wireless in Iasi

Orange Wi-Fi Zone, internet gratuit prin wireless in IasiOrange isi extinde reteaua sa de WiFi din Iasi, in momentul actual te poti conecta gratuit la Orange WiFi in zona Anastasie Panu si in Tudor Vladimirescu in dreptul celor doua shopuri ale operatorului de telefonie mobila, dar in scurt timp vor exista mai multe zone in care te poti bucura de internet gratuit. Dupa metoda celor de la RCS-RDS care au instalat retele de WiFi in tot orasul, acum pe aceasi metoda va functiona si reteaua de la Orange. Fie ca esti client orange sau nu, in curand vor exista mai multe locatii Orange WiFi Zone.

Internetul ofera gratuit viteze de pana la 144 Mbps pe telefon, laptop sau tableta in magazinele Orange, hoteluri, restaurante, baruri, malluri, supermarketuri dar si in statiunile de vacanta din tara sau chiar si pe Arena Nationala din Bucuresti. In momentul de fata Bucuresti si Sibiu detin cele mai multe astfel de hotspoturi, urmand ca in scurt timp si la Iasi sa se dezvolte.

Ca sa te poti bucura de internet gratuit prin Orange WiFi nu trebuie decat sa pornesti functia de wireless a telefonului/laptop/tableta si sa te conectezi la retea, introdu numarul tau de telefon in fereastra ce se deschide, iti va veni un SMS cu parola de conectare, dupa care te conectezi la internet fie introducand parola fie prin accesarea linkului venit pe SMS.

Daca detii un smartphone Apple sau Samsung compatibil cu tehnologia Passpoint, te poti conecta automat la reteaua Orange Mobile WiFi fara sa mai ai nevoie de setari, conexiunea se realizeaza automat daca ai deschis wirelessul de pe deviceul tau.

Orange Wi-Fi Zone, internet gratuit prin wireless in Iasi

Enjoy !

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: 4G cu viteza de pana la 300Mbps in Iasi si alte 5 orase din tara | Iasi 4u

  2. Pingback: Orange lanseaza 4G in 6 orase din Romania | Gadgets & Lifestyle 4u!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top