Stiri

Platforma online de comenzi la domiciliu in Iasi

Platforma online de comenzi la domiciliu din IasiTe-ai saturat de gatit, nu ai timp pentru aceasta activitate sau pur si simplu esti un gurmand incurabil?
CocoManda iti vine in ajutor fie ca esti acasa, la birou sau fie ca petreci cu prietenii. Aici e locul unde gasesti restaurantele ce fac livrari la domiciliu in orasul tau: pizzerii, catering sau restaurante cu specific.
CocoManda si tu si te vei bucura de o gama larga de produse culinare delicioase, la preturi avantajoase si standarde ridicate de igiena, toate intr-un timp record.

Platforma online de comenzi la domiciliu din Iasi

De ce CocoManda?
– Pentru ca beneficiati de poze reale pentru fiecare produs in parte. Astfel ceea ce ati comandat, va coincide perfect cu ceea ce primiti, pentru a evita eventualele neplaceri.
– Pentru ca iti ofera diversitate. Cel putin 100 de feluri de pizza de la 8 pizzerii diferite, precum si alte feluri uzuale dar si delicatese la cele mai bune preturi.
– Pentru ca momentan exista pe site 14 restaurante cunoscute la nivel local, de unde iti vei putea cocomanda mancarea dorita.
– Pentru ca pe viitor se va lansa platforma atat la nivel national, cat si pe plan international (Valencia, Viena si Londra).
– Pentru ca din aprilie te vei bucura si de o aplicatie mobile pentru iOS si Android, iar astfel vei putea vedea exact unde se afla curierul comenzii tale pe harta.

Platforma online de comenzi la domiciliu din Iasi

Intra acum pe www.CocoManda.ro si savureaza cele mai apetisante produse culinare!
Pofta buna!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top