Stiri

Danieli Engineering la Palas Iasi

Danieli Engineering la Palas IasiDanieli Engineering, unul din cei mai mari producatori de echipamente pentru industria metalurgica va deschide un sediu la United Business Center din cadrul Palas Iasi.
Biroul de proiectare, parte a concernului italian Danieli Group, unul dintre cei mai mari producatori de masini si echipamente pentru industria metalurgica, va functiona ca Divizie Electrica si de Automatizari si se va desfasura pe o suprafata de 750 mp, compania inchiriind complet etajul trei al cladiri United Business Center 2. In spatiu vor lucra 80 de angajati, majoritatea ingineri si tineri absolventi, compania Danieli Engineering desfasurand in acest sens un parteneriat cu Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi.

Danieli Group se afla in Top 3 furnizori mondiali de instalatii tehnologice, otelarii si producatori de materiale neferoase pentru sisteme si echipamente destinate industriei metalurgice. Totodata, compania este lider mondial in domeniul mini-fabricilor, al uzinelor de turnare si laminare a produselor de lungimi mari si se numara printre cei mai avansati in sectoarele de minereu de fier si laminate plate.

Danieli Engineering la Palas IasiGrupul Danieli a fost infiintat in anul 1914 in Italia (Brescia) si are in prezent peste 20.000 de angajati in toata lumea, in Romania, Danieli Engineering are in prezent doua puncte de lucru, la Cluj-Napoca si la Galati.

Danieli Engineering la Palas Iasi

Compania Iulius Group dezvolta in inima Iasului ansamblul arhitectural multifunctional Palas, care cuprinde – pe langa componentele de comercial, hotelier, rezidential, entertainment – si trei cladiri de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 20.000 mp inchiriabili, reunite sub denumirea United Business Center. Printre chiriasii care au deschise sedii la Palas se numara companii precum Amazon Romania, Endava, Groupama Asigurari, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Bentley Systems, Centrul Medical Arcadia, cafeneaua Papillon etc.

Ansamblul urbanistic Palas va fi inaugurat in luna aprilie 2012.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top