Evenimente

Fundația Bethany invită copiii la spectacolul caritabil de teatru “Peripeţiile unei steluţe”

Fundația Bethany invită copiii la spectacolul caritabil de teatru “Peripeţiile unei steluţe”Fundația Serviciilor Sociale Bethany organizează, în colaborare cu Universitatea de Arte “George Enescu” spectacolul de teatru pentru copii “Peripețiile unei steluțe”. Spectacolul va avea loc vineri, 2 decembrie, începând cu ora 10.00 la Universitatea “George Enescu” și este primul eveniment caritabil din cadrul campaniei de fundraising “Colorează un destin”.
Destinat celor mici, acest eveniment reprezintă o ocazie unică de a le inspira plăcerea de a dărui. Prin participarea la această activitate, ei învaţă, încă de la o vârstă fragedă, să rezoneze la problemele celor din jur şi să se implice activ pentru a-i ajuta. Suma de bani colectată în urma spectacolului este destinată dotării şi funcţionării unui centru de recuperare pentru copii şi tineri cu deficienţe neuro-motorii din judeţul Iaşi.

Campania “Colorează un destin” se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2011- 30 aprilie 2012. Iniţiativa a plecat de la o nevoie stringentă identificată de Fundaţia Bethany în judeţul Iaşi şi anume nevoia de servicii specializate de recuperare pentru copii şi tineri cu deficienţe. În ultimii ani, foarte mulţi părinţi au adresat Fundaţiei Bethany cereri pentru servicii de kinetoterapie, logopedie şi alte servicii de recuperare pentru copiii lor cu deficienţe, deoarece serviciile deja existente nu mai fac faţă numărului tot mai mare de solicitări. Din dorinţa de a-i ajuta pe aceşti părinţi, s-a conturat ideea campaniei „Colorează un destin”, un efort ce se doreşte a fi comun şi îşi propune să adune fondurile necesare implementării unui program de recuperare pentru copii şi tineri cu dizabilități neuro-psiho-motorii.

Despre Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany
Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor şi a familiilor, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţa socială.Cu 16 ani de activitate în România, programele noastre vizează în special prevenirea separării copilului de familia biologică, promovarea unor practici profesioniste în lucrul cu copiii cu nevoi speciale sau care provin din medii dezavantajate (centre de plasament, centre de reeducare sau penitenciare, familii defavorizate), şi nu în ultimul rând promovarea voluntariatului ca modalitate de implicare în viaţa comunităţii.

Fundația Bethany invită copiii la spectacolul caritabil de teatru “Peripeţiile unei steluţe”

Persoana de contact: Georgiana Vieru, Coordonator PR şi Fundraising, e-mail: georgiana.vieru@bethany.ro, 0766 680246.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top