Stiri

Carrefour Express in Iulius Mall Iasi

Auchan in loc de Gima la Iulius MallUpdate 22 septembrie 2011, Oficial: Retailerul francez Carrefour a semnat un parteneriat cu Iulius Group şi va inaugura un supermarket la parterul Iulius Mall Iaşi.
Supermarketul va avea peste 850 mp şi aproximativ 5.000 de produse pentru necesităţile zilnice ale familiei. Inaugurarea Carrefour Market în Iulius Mall Iaşi va avea loc în următoarele luni.
Grupul Carrefour este cel mai mare distribuitor european si cel de-al doilea la nivel mondial. Prezent în 32 de ţări din lume cu aproximativ 9.500 de magazine, Carrefour numară peste 470.000 de angajati.
În prezent, în România, retailerul francez operează 23 de hipermarketuri şi 38 de supermarketuri.

Probabil ati observat ca de cateva zile Supermarketul Gima din Iulius Mall Iasi a fost inchis. Compania Gimrom Holding care detine G’Market a inchis unitatea din cel mai mare Mall din afara Bucurestiului, iar cel din Hala Centrala se afla pe linia de plutire.
Numele noului supermarket este tinut in secret pentru moment, asa ca in scurt timp vom vedea cine va ocupa spatiul din Iulius Mall Iasi.

Update 2 august 2011: Din surse apropiate iasi4u.ro am aflat ca deja se stie faptul ca in Iulius Mall din Iasi in loc de Gima va fi Carrefour Express, acesta este un lant de 21 supermarketuri in Romania detinute de catre Grupul Carrefour.
Pana in septembrie 2008, aceste supermarketuri au fost anterior numite Artima. Acesta a fost cumparat de catre Carrefour pentru 21 de milioane de euro.
A nu se confunda faptul ca Carrefour Express sunt supermarketuri, iar Carrefour este Hypermarket.

Daca analizam un pic faptul ca in toate proiectele de acest tip ale lui Iulian Dascalu, adica din Timisoara, Cluj sau Suceava) mallurile au si cate un hipermarket Auchan, acesta fiind anuntat chiar si in cadrul proiectului Palas din Iasi.

[fblikebutton]

Vezi si alte noutati din aceasta categorie

Se deschide magazin H&M in Iasi din noiembrie la Palas Mall

Primul magazin New Yorker la Iasi in Palas Mall

Hipermarket Auchan in Iasi la Palas

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Carrefour si Mega Image ar putea cumpara G’Market | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top