Stiri

Microdermabraziunea si tratamentele Reviderm in combaterea imbatranirii pielii

Slim Huse SpaPe masura ce imbatranim, pielea isi pierde capacitatea de a functiona normal si de a se regenera, iar aspectul ei se degradeaza progresiv.
Exista doua aspecte distincte legate de imbatranirea cutanata. In primul rand, exista crono-imbatranirea, care este mostenita genetic. Epiderma se subtiaza treptat, deoarece scade rata de diviziune a celulelor. Daca o piele tanara, care functioneaza normal, isi reinnoieste complet celulele din epiderm la fiecare 28 de zile, o piele matura, are nevoie de cateva luni pentru reinnoirea epidermului. In derm scade reinnoirea fibrelor de collagen si elastina, astfel incat pielea isi pierde elasticitatea si fermitatea. Scade microcirculatia sangvina. Pielea cronoimbatranita este subtire, palida, cu riduri fine.

In al doilea rand, apare imbatranirea produsa de factorii exogeni (ultravioletele, frig, caldura, vant, poluare) sau de factori care tin de stilul de viata (alimentatie, fumat, stress). O parte dintre acesti factori actioneaza prin intermediul radicalilor liberi. Ultravioletele produc ravagii in piele. In epiderm, ele determina ingrosarea anormala si neuniforma a stratului de celule moarte (cronos) si functionarea anormala a celulelor producatoare de melanina. Pielea devine aspra, neuniforma, cu riduri profunde si capata un aspect tern, patat (pete maronii). Pe langa aspectul inestetic, ingrosarea stratului cornos impiedica absortia in piele a substantelor active aplicate in timpul tratamentelor de regenerare. In plus, ultravioletele produc accentuarea pierderii elasticitatii si fermitatii pielii, prin distrugerea fibrelor de collagen si elastina din derm.

REVIDERM, UN ALIAT IN LUPTA CU TIMPUL
Expunerea intensa la factorii exogeni, care este caracteristica vietii contemporane, face ca pielea sa imbatraneasca prematur. Iata de ce ingrijirea pielii (prin tratamente periodice si folosirea zilnica a dermatocosmeticelor) trebuie sa inceapa la varste tinere. Pe de alta parte, daca semnele imbatranirii s-au instalat deja, datorita progreselor tehnologiei, suntem astazi capabili ”sa dam timpul inapoi” si sa amelioram structura si functiile pielii imbatranite.

REVIDERM ofera solutia completa de tratament si ingrijire a pielii. Pe de o parte, REVIDERM a perfectionat microdermabraziunea (peeling mecanic) ca metoda antiaging. Ingineria germana, experienta in construirea si dezvoltarea aparatelor de microdermabraziune si obiectivul de a face manevrarea lor tot mai usoara si mai sigura, au dus la dezvoltarea de noi tehnologii, incorporate in aparatele de microdermabraziune Reviderm Skin Peeler. Pe de alta parte, REVIDERM a folosit ultimele descoperiri in cosmetologie si dermatologie pentru a dezvolta produse dermato-cosmetice speciale pentru microdermabraziune si pentru a pune la punct scheme de tratament adaptate fiecarui tip de piele.

Microdermabraziunea cu REVIDERM Skin Peeler determina regenerarea si revitalizarea pielii. REVIDERN Skin Peeler inbunatateste mult calitatea si aspectul pielii, mai ales daca se foloseste regulat, la intervale de timp cerute de starea pielii. Efectele benefice se produc atat in epiderm cat si in derm.

REVIDERM Skin Peeler indeparteaza excesul de celule moarte din stratul cornos de la suprafata pielii, ceea ce are ca efect imediat imbunatatirea culorii si cresterea luminozitatii pielii. Epidermul primeste un impuls de a produce celule tinere, care migreaza spre suprafata pielii si inlocuiesc celulele distruse. Rezulta nu doar cresterea grosimii epidermului, ci si normalizarea numarului de celule vii. In derm, REVIDERM Skin Peeler determina producerea de fibre noi de colagen si elastina, de calitate superioara. Astfel sunt inbunatatite fermitatea si elasticitatea pielii, iar ridurile sunt mult mai atenuate. In plus, prin actiunea vacuumului, este stimulata microcirculatia sangvina din derm, ceea ce imbunatateste culoarea pielii, creste aportul de substante nutritive in piele si faciliteaza indepartarea toxinelor.

Superioritatea microdermabraziunii fata de alte metode de peeling este confirmata de cresterea continua a popularitatii ei in randul publicului.
Tratamentul cu REVIDERM Skin Peeler este bland si placut iar rezultatele sunt vizibile imediat si devin tot mai evidente dupa fiecare sedinta. Manevrarea aparatului este simpla, specialistul are control total asupra adancimii peelingului, metoda fiind foarte sigura. Nu determina iritatii sau alergii, clientul isi poate continua activitatea imediat dupa tratament. In ce priveste ipoteza ca, prin indepartarea unei parti din stratul cornos, functia de protectie a pielii ar scadea, studiile stiintifice au demonstrat ca functia de bariera a pielii este complet refacuta la o zi dupa microdermabraziune. Dimpotriva, prin indepartarea excesului de celule moarte, REVIDERM Skin Peeler pregateste pielea pentru tratamentele de regenerare.

Absorbtia in profunzime a substantelor active aplicate pe piele este mult crescuta, ceea ce creste eficienta oricarui tratament efectuat dupa microdermabraziune.

TRATAMENTELE REVIDERM
REVIDERM nu este un sistem standard de ingrijire a pielii. Datorita originii sale dermato-cosmetice si a substantelor active ce sustin regenerarea pielii, REVIDERM merge dincolo de alte sisteme clasice de tratamente faciale sau corporale.

Microdermabraziunea stimuleaza regenerarea pielii, iar dermatocosmeticele REVIDERM, special create pentru microdermabraziune sustin optim regenerarea acesteia.
Gama de tratamente aflate la indemana specialistului este larga si poate fi adaptata nevoilor fiecarui tip de piele.

Exemplu de tratament anti-aging folosind Sistemul REVIDERM

Microdermabraziunea si tratamentele Reviderm in combaterea imbatranirii pielii

Microdermabraziunea si tratamentele Reviderm in combaterea imbatranirii pielii

Se pot face tratamente de stimulare,regenerare si revitalizare a pielii. Exista metode speciale pentru pielea atrofica, pentru pielea fumatorilor, pentru pielea cu probleme de circulatie sangvina, pentru pielea cu probleme de pigmentare si pentru pielea cu cicatrici sau acnee severa.

Slim House Spa va pune la dispozitie acest tip de tratament.

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. fotograf nunti ioana

    October 26, 2011 at 3:29 am

    nu cred in “eficienta” acestor tratamente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top