Sport

Incearca efectul Body Shape

Body Shape IasiUn nou proiect sportiv dedicat tinerilor si persoanelor ce vor sa se mentina in forma!
Puteti alege dintre Aerobic, Pilates si Zuzu Baile si sa platiti pentru fiecare sedinta doar 5 lei!
Daca despre Aerobic mai stiti cate ceva, aflati ca Pilates-ul reprezinta un sistem de exercitii controlate ce solicita mintea si pun in functiune intregul corp. Exercitiile sunt un amestec echilibrat de flexibilitate si forta si au ca rezultate imbunatatirea posturii, reducerea stresului si crearea unei musculaturi lungi si subtiri.Este un concept bazat pe precizia miscarilor si pe constientizarea si controlul respiratiei.

Public tinta
Pilates-ul se adreseaza tuturor, fiind o activitate fizica sigura, fara impact asupra articulatiilor, spatelui sau genunchilor.
Se adreseaza celor care s-au hotarat sa reintroduca sportul in viata de zi cu zi, celor care vor sa-si completeze antrenamentul de fitness sau cel cardio-vascular, celor care nu au mai facut nicio ora de sport ca adulti, in cateva cuvinte publicului larg fara limite de varsta, greutate sau conditie fizica.

Dar ce este Zuzu Baile?
Ritmuri africane, raggaeton, muzica columbiana sau chiar rock, country sau funk, vei experimenta toate felurile de dans, in timp ce te vei distra si vei pierde in greutate!

Zuzu Baile este una dintre optiunile pe care ar trebui sa le ai in minte atunci cand te gandesti sa te apuci de un sport, insa iti e frica ca te va suprasolicita, te va plictisi sau pur si simplu nu-ti va placea.

Acest tip de miscare este ceva foarte asemanator cu gimnastica aerobica, numai ca miscarile sunt mult mai libere, se fac pe muzica foarte ritmata si sunt compuse din elemente de dans precum salsa, samba si merengue, dar si alte elemente din dansul international. Ritmuri africane, raggaeton, muzica columbiana sau chiar rock, country sau funk, vei experimenta toate felurile de dans, in timp ce te vei distra si vei pierde in greutate.

Tinuta pentru Zuzu Baile
Cum sa te imbraci daca te-ai hotarat sa te duci la un curs de Zuzu Baile? Cat mai lejer. E foarte important sa te simti confortabil. Imbracamintea sport, din bumbac, este foarte potrivita. Pantofii de sport pentru dans (au o forma speciala) sunt foarte buni pentru a-ti oferi o sustinere suficient de buna in timp ce vei executa miscarile in ritm de dans. In orice caz, daca nu ai pantofi speciali, tine minte ca e foarte important ca pantofii sa aiba o talpa moale si flexibila. De asemenea, incaltamintea utilizata trebuie sa va permita efectuarea miscarilor de rotatie, de aceea nu e bine sa optati pentru o talpa prea alunecoasa, dar nici pentru una din cauciuc, cu aderenta prea mare. Nu uita sa iei la tine un prosop, o sticla de apa si haine de schimb, pentru ca vei transpira cu siguranta foarte mult.

De ce Zuzu Baile?
De ce sa alegi Zuzu Baile in loc de alta forma de sport? In primul rand pentru ca este foarte distractiv. In timpul unei sedinte poti da jos pana la 100 de calorii. Asta mi se pare un motiv destul de bun. Apoi, prin dans, nu doar corpul, dar si starea psihica generala ti se va imbunatati considerabil. Chiar daca esti o persoana sedentara din fire, e foarte posibil sa iti faci din Zuzu Baile un nou hobby si sa gasesti in sfarsit un tip de miscare pe care sa fii nerabdatoare sa o faci. In timpul orelor de Zuzu Baile se lucreaza aproape toate grupele de muschi.

Miscarile pe care le presupune Zuzu Baile nu sunt foarte stricte. Cu alte cuvinte, nu-ti fie teama ca vei gresi. Important este sa dansezi si sa te simti bine! Vei pleca acasa incarcata de buna dispozitie si abia vei astepta sa treaca timpul pana la urmatoarea sedinta.

Galerie Foto Body Shape Iasi

Program Body Shape Iasi

LUNI: Casa de Cultura a Studentilor, sala Elegance
19:00- ZUZU BAILE

MARTI: Casa de Cultura a Studentilor, sala 66
21:00- ZUZU BAILE

MIERCURI: Casa de Cultura a Studentilor, sala Elegance
19:00- ZUZU BAILE

JOI:Casa de Cultura a Studentilor, sala 66
21:00- ZUZU BAILE

VINERI: :Casa de Cultura a Studentilor, sala 66
21:00-ZUZU BAILE

Date de contact:
tel: 0740806632
email: bodyshapeiasi@yahoo.ro
facebook: Zuzu Baile Aerobic Iasi
sau Body Shape Iasi

[fblikebutton]
Body Shape Iasi

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Body Shape | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top