Stiri

Fashion Show cu Mihai Albu si premii de 1000 de Euro la Iulius Mall Iasi de Martisor

Fashion Show cu Mihai Albu si premii de 1000 de Euro la Iulius Mall Iasi de MartisorFASHION SHOW MIHAI ALBU ȘI SESIUNI DE SHOPPING DE 1.000 EURO, CADOURILE IULIUS MALL DE MĂRŢIȘOR.
Luna martie vine în IULIUS MALL cu premii consistente la cumpărături pentru clienţii fideli, un super show de modă semnat de „arhitectul pantofilor” – Mihai Albu, târg de cadouri handmade şi multe surprize pentru fanii de pe Facebook.

IULIUS MALL dedică prima săptămână de primăvară femeilor, pe care le invită să facă shopping şi să se înscrie la tombola specială de Mărţişor. Dacă au noroc, cel mai iubit mall din Iaşi le va recompensa zilnic cu una din cele opt sesiuni de cumpărături în valoare de 1.000 euro puse în joc. Desigur, şi domnii pot participa la tragerea la sorţi şi pot câştiga pentru doamna din viaţa lor râvnitele premii.
Pe 1 martie, toţii vizitatorii vor primi din partea IULIUS MALL, conform tradiţiei, mărţişoare personalizate, iar de ziua lor, pe 8 martie, doamnele şi domnişoarele vor fi premiate cu daruri parfumate.

La IULIUS MALL, surprizele organizate îndeosebi pentru reprezentantele sexului frumos continuă sâmbătă, 3 martie 2012, la ora 18.00, cu un show de fashion inedit, care poartă semnătura „arhitectului pantofilor”, Mihai Albu. Binecunoscutul designer va prezenta în premieră în România pe un podium de modă colecţia de încălţăminte pentru primăvară-vară 2012, denumită sugestiv „BUTTERFLY”. În culori pastelate, cu detalii romantice şi delicate, pantofii spectaculoşi creaţi de Mihai Albu surprind prin design-ul nonconformist, prin tocurile foarte înalte, de până la 19 cm, precum şi prin aplicaţiile care imită aripile fluturilor.

rca_new2

Tot sâmbătă, brandurile din IULIUS MALL îşi vor etala noile colecţii de primăvară pe podiumul din zona Café Blanc, de la etajul întâi. La defilarea de modă vor participa magazinele Nichi-Cristina Nichita, Massimo, Ceremony Collection by Claudiu Ungureanu, Nelmar, BSB, Milano Moda, Office Shoes, Sover Optica, Golden Point, Mondex, Kenvelo, Lady Di, Elegant şi Ostrowiec. Salonul Donna Carina din IULIUS MALL va asigura coafura şi machiajul modelelor şi, totodată, va prezenta un beauty show cu ultimele tendinţe în domeniu.

De astăzi, 28 februarie şi până pe 8 martie inclusiv, IULIUS MALL îi aşteaptă pe ieşeni la expoziţia de mărţişoare „Element”. Manifestarea, organizată la parterul şi etajul doi al mall-ului, reuneşte 35 de artizani handmade talentaţi, care au creat sute de mărţişoare şi bijuterii cu totul aparte. De miercuri, 29 februarie, în cadrul târgului „Element” se va organiza şi un workshop dedicat copiilor, unde cei mici vor învăţă să deseneze şi să modeleze în lut. Totodată, clienţii târgului pot participa la o tombolă, care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii de la Centrul de Plasament „Gulliver” din Iaşi.
IULIUS MALL s-a gândit şi la fanii săi de pe pagina de Facebook, pentru care a pregătit competiţii antrenante şi premii surpriză!

La IULIUS MALL, te bucuri că eşti femeie!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top