Fashion

New Look deschide primul magazin din Iasi la Palas

New Look deschide primul magazin din Iasi la PalasLista de branduri de vestimentatie ce vor poposi la Iasi se mareste din nou, de aceasta data britanicii iintra pe piata ieseana cu brandul New Look. Acesta va ocupa o suprafata de 500 metri patrati in Palas Mall, astfel New Look deschide primul magazin in nord – estul tarii.
New Look a intrat pe piata din Romania din 26 august acest an, dupa toata nebunia cu Zara si H&M, acest brand se adauga in topurile preferintelor tinerilor ce le place sa fie in pas cu moda.
New Look care se claseaza langa H&M, New Yorker sau Stradivarius, mai jos decat Zara, dar mai sus decât C&A, doreste sa ofere cele mai noi tendinte in vestimentatie la preturi accesibile.

In acest moment exista doua magazine New Look in Romania, mai precis in Bucuresti la AFI Palace Cotroceni si la Baneasa Shopping City, ambele odata cu deschiderea au venit cu un nou concept si anume vouchere pentru primii clienti, exact la fel precum a facut si H&M cand a deschis primele magazine in Romania.
In urmatorii cinci ani se doresc 20 de magazine in toata tara, dupa cele doua magazine din Bucuresti, urmeaza pe lista noi unitati la Polus Cluj Napoca si Maritimo Shopping City Constanta.

deschidere

“Suntem un brand care creaza stiluri irezistibile la preturi excelente, aducand clientilor un plus de entuziasm pentru moda. Traducem permanent si intr-un ritm rapid ultimele tendinte de pe catwalk, din tinutele celebritatilor si din stilul strazii, astfel incat pasionatii New Look sa primeasca mai multa valoare din moda.
Cream cu pasiune imbracaminte spectaculoasa pentru femeile care fac din moda o placere si parte din viata lor sociala, care cauta produse deosebite, in tendinte, care sa se potriveasca stilului propriu. Suntem foarte incantati sa facem primii pasi in Romania unde femeile au un deosebit simt al modei si o experienta vasta de shopping”, a declarat Mark Eve, Head of Franchise Operations New Look.

new-look-2

New Look a fost infiintat in 1969 si a devenit unul din cei mai de baza din brandul britanic de fashion, acesta a ajuns sa se intinda cu 613 magazine in Marea Britanie si 305 in Franta, dar aici sub numele de “Mim”, la care se ami adauga peste 27 de magazine in Belgia si francize in Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Kuwait si Arabia Saudita. Acestia ofera imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru barbati, femei si copii.

Printre concurentii New Look pe piata din Romania se numara H&M, Zara, C&A, New Yorker etc.

Primul magazin New Yorker la Iasi in Palas Mall

C&A in Iasi la Palas Mall

Brandul OODJI vine la Palas Mall Iasi din toamna

C&A, H&M deschid magazine la Iasi si in tara

Magazin Tommy Hilfiger in Iasi din noiembrie

H&M in Iasi din noiembrie 2011

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top