Stiri

Steve Jobs, fondatorul Apple s-a stins din viata

Steve Jobs, fondatorul Apple s-a stins din viata
Desi si-a dat demisia din conducere, Steve Jobs a fost doborat de cancerul de care suferea, astazi, co-fondatorul si presedinte al consiliului de administratie s-a stins din viata. Toata pasiunea si energia lui depusa la Apple au dus la toate lucrurile inovatoare de care brandul a dat dovada in ultimii ani.
La doar doua zile dupa lansarea noului device Apple, iPhone 4s, cel care a dat lectii de viata si business, s-a stins din viata.

Nu s-au dat detalii privind moartea s-a dar era cunoscut faptul ca Steve Jobs suferea de ami multi ani de cancer, el a suferit o interventie chirurgicala pentru cancer pancreatic in 2004 si a primit un transplant de ficat in 2009, dupa care in acest an a urmat demisia din toate functiile ce le detinea la Apple inca din luna august.
“Steve a murit astazi in pace inconjurat de familia sa. In viata publica, Steve era cunoscut ca un vizionar. In viata particulara, si-a indragit familia”, a precizat familia lui intr-un comunicat separat.

Cu doua zile in urma, Steve Jobs a lasat pe contul sau de twitter o maxima despre dragoste: „Love is like a puzzle, hard to piece together, but beautiful when all the right pieces are put together”, in traducere: „Dragostea este ca un puzzle, greu de asamblat, dar minunat atunci cand toate piesele sunt asezate la locul potrivit”.

Intreaga lume astazi regreta pierderea lui Steve Jobs, Google aduce un omagiu pe pagina principala.
google-steve-jobs

Reactii dupa aflarea anuntului mortii lui Steve Jobs
– “Apple a pierdut un vizionar si un creator de geniu, iar lumea a pierdut un om incredibil. Fiti siguri ca Apple nu se va schimba. Steve a ridicat o companie si o cultura unica in lume si asa vom ramane, fiindca acest lucru se afla in ADN-ul nostru”, a spus Tim Cook, CEO Apple.
– “Il cunosc pe Steve de peste 30 de ani. Am fost colegi, concurenti dar si amici mai bine de jumatate de viata. Rareori, lumea are parte de oameni care sa aiba o influenta atat de semnificativa pe cat a avut-o Steve. Iar acest lucru se va resimti pentru multe generatii de acum inainte. Cei care au lucrat impreuna cu el au avut parte de o imensa onoare. Steve imi va lipsi enorm, sunt profund intristat de vestea mortii sale”, a transmis Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft.
– “Am primit cu tristete vestea mortii unuia dintre cei mai mari inventatori americani. Steve Jobs a fost un vizionar. A cladit una dintre cele mai prospere companii de pe planeta, pornind din propriul sau garaj. Este exemplul perfect al ingeniozitatii americane”, a spus Barack Obama, presedintele SUA.
– “Steve, iti multumesc ca mi-ai fost un adevarat mentor si prieten. Iti multumesc ca mi-ai aratat ca ceea ce este construit de tine poate schimba lumea intr-o zi. Imi vei lipsi”, a reactionat Mark Zuckerberg, CEO al Facebook CEO.
– “Spiritul sau inovator si realizarile sale remarcabile vor ramane in amintirea intregii lumi”, G. S. Choi, sef al Samsung Electronics.


[fblikebutton]

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top