Stiri

Te-ai săturat să îți schimbi telefonul? Află cum poți extinde viața unui smartphone! 

Viața telefonului tău este importantă, el îți este alături zi de zi, în toate momentele cheie, când strângi amintiri prețioase sau când te întinzi la povești cu cei dragi. Nu este un simplu accesoriu, este mai mult de atât, iar prin menținerea unui smartphone pe o perioadă mai îndelungată, ajungi să-ți menajezi bugetul, dar și mediul. Acestea fiind spuse, trebuie să descoperi strategiile prin care te poți bucura de telefonul tău mai mult timp! 

Nu întotdeauna ai nevoie de un nou telefon, dar o nouă husă este binevenită oricând!

  • Husa de protecție este cel mai important accesoriu 

O husă nu este doar un artificiu estetic care îți pune smartphone-ul în valoare, ci și cel mai bun aliat în prelungirea vieții unui telefon. Pe parcursul unui an, un telefon poate trece prin nenumărate șocuri, dar cu husa potrivită, poți răsufla ușurat! 

Momentele de neatenție în care telefonul cade de la înălțime sau se izbește de diverse obiecte pot fi gestionate ușor cu o husă de calitate. Magazinele online îți pun la dispoziție o varietate de stiluri diferite adaptate unei game largi de modele. Dacă ai un telefon de ultimă generație, căutând huse pentru Iphone 13 Pro de la Lerato, vei descoperi cele mai fresh opțiuni care îți protejează smartphone-ul de șocuri, zgârieturi, picături sau ciocniri și te ajută să te bucuri de el mai mult!

  • Aplicațiile nefolositoare scurtează viața unui telefon

Se întâmplă ca telefoanele să adune numeroase aplicații de care nu este nevoie. Jocuri abandonate după primul nivel, aplicații de gătit, dicționare exotice sau instrumente muzicale. Toate aplicațiile pe care le abandonezi la fel de repede cum le descarci, utilizează prea multe resurse și îngreunează dispozitivul. Așadar, dacă simți că telefonul se mișcă prea lent, nu ezita să scapi de aplicațiile pe care nu le folosești cu regularitate.

  • O baterie protejată este cheia unui telefon longeviv

Utilizarea până în punctul în care simți că ia foc sau lăsarea telefonului în condiții și temperaturi extreme, scurtează drastic viața unui smartphone, indiferent de performanța acestuia. Un telefon va avea o viață lungă și lipsită de griji dacă ai grijă de baterie. Totuși, dacă simți că este prea târziu, în loc să schimbi telefonul, îi poți înlocui doar bateria. Cu această mișcare, poți prelungi viața telefonului cu cel puțin câteva luni sau chiar ani. 


  • Pentru o funcționare optimă, profită de stocarea cloud

Pentru a evita supraîncărcarea cu date, stocarea în cloud te ajută să-ți ordonezi fișierele și să îmbunătățești performanța telefonului. Accesul este criptat, iar documentele sunt protejate de malware, spam sau ransomware. Mai mult, cu o stocare în cloud, ai garanția că documentele importante rămân într-un loc sigur pe o perioadă nedeterminată și pot fi accesate și de pe alte dispozitive. 

Pe cât de indispensabil este telefonul, pe atât de mari sunt tentațiile de a-l înlocui cu un nou model când începe să se miște lent sau când vezi un lanț de știri despre o nouă lansare. Din fericire, există numeroase metode prin care îl poți readuce la viață, iar cu o husă de protecție creată pe stilul tău, îi poți conferi un aspect impecabil!  

Sursa foto: Unsplash.com, Pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top