Sex

Videochat de Acasa – Scoalavideochat.ro

videochat de acasa - Scoalavideochat.roBANII SUNT AI TAI!
Cand toti iti iau, noi iti dam. De ce? Pentru ca e timpul sa ne asumam pozitia de intermediari si furnizori de servicii in domeniul videochat Iasi. Şcoala de Videochat Iaşi este un concept unic prin abordarea sa, accentul fiind pus pe întâmpinarea nevoilor modelelor si studiourilor prin consultanţă, training, cursuri de limbi straine, suport tehnic, sedinte foto, in concluzie tot know-how-ul si toata asistenta de care ai nevoie pentru a avea succes in aceasta activitate.

Videochat 100% de acasa inseamna o mana de ajutor data tie pentru a te ajuta sa pornesti cu dreptul in acest domeniu. Astfel, noi te vom ajuta deschizandu-ti conturi de model pe oricate site-uri doresti si-ti vom pune la dispozitie o modalitate de plata neimpozabila, totul gratuit. Banii sunt ai tai! Mai departe, daca vei dori, vei putea beneficia de orice serviciu din gama vasta pusa la dispozitie de specialistii Scolii de Videochat. Desi ne dam seama de singularitatea abordarii noastre si de faptul ca oferta noastra poate parea neobisnuita, ea este rezultatul unei experiente indelungi si a unei observatii atente a directiei in care merge domeniul videochat Iasi.

videochat de acasa - Scoalavideochat.ro

Dezvoltand de mai bine de un an un pachet de servicii complet pentru studiouri si modele individuale, am facut o cercetare amanuntita a pietei videochat iasi si am ajuns la concluzia ca acest proiect este absolut necesar in momentul de fata. Oricine se hotaraste sa investeasca astazi intr-o astfel de afacere, fie ca vorbim de un studio sau de un model care lucreaza independent, se loveste imediat de o serie de neajunsuri legate in primul rand de know-how-ul necesar.

Faptul ca fenomenul videochat a luat o amploare considerabila in ultimii ani a dus inevitabil atat la o concurenta acerba in randul prestatorilor serviciilor, cat si la o selectivitate mai mare din partea consumatorilor de acest tip de servicii. Cu alte cuvinte, orice model nou ajunge repede la concluzia ca nu este deloc de ajuns sa fii online pe site-urile de specialitate pentru a avea incasarile dorite.

Videochat de Acasa - Scoalavideochat.roClientii acestor site-uri sunt de obicei de mult familiarizati cu posibilitatile oferite de acest tip de interactiune sociala, astfel ca marea lor majoritate a dezvoltat un set clar de preferinte care depasesc cu mult sfera atributelor fizice pe care le poseda orice femeie. Diferenta intre incasarile care lasa de dorit si adevarata performanta in aceasta activitate o fac capacitatea modelului de a comunica verbal si in scris cu clientul, stapanirea metodelor de identificare a nevoilor clientilor, cunoasterea tehnicilor de abordare si de fidelizare a acestora de catre model si multe altele.

Sunt lucruri care pot parea dificile, insa orice model isi poate insusi toate aceste tips-uri si trick-uri atat de folositoare daca beneficiaza de un training specializat si de cursuri de limbi straine.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. ADINA

    July 13, 2012 at 6:22 pm

    Angajam personal cu varsta intre 18-45 de ani pentru activitatea de videochat. Oferim venituri de minim 600$-4000$ lunar, program de munca flexibil, contract de munca,cu posibilitatea de a lucra din studio sau din intimitatea casei dumneavoastra. Oferim 100$ Bonus persoanelor care colaboreaza cu noi din studio. Conditii: varsta intre 18-45 ani minim Engleza/Franceza/Italiana Contact: Fete.Live@yahoo.com 0757.53.53.54

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top