Fashion

Ce lenjerie intima se poarta in 2012?

fashion_underwear_2012-2
Intimitatea acordata vietii personale sau gradul dedicarii vietii sociale, frumusetea pentru propria placere sau aspectul atractiv in fata unei multimi, sunt puncte atinse in viata de zi cu zi de fiecare femeie care considera ca multumirea de sine simuleaza o infatisare de o armonie debordanta cu atat mai mult cu cat ea se regaseste in ceea ce poarta.

Expusa sau nu, lenjeria are menirea de a-i oferi unei femei siguranta ca trupul in care isi duce existenta este creionat conform preferintelor ei, fara teama de a da gres.
De aceea, tendintele fiecarei perioade se muleaza pe predilectiile femeilor ce au la baza inventivitatea acestora in ceea ce priveste aspectul, precum si dorinta de a fi mai placuta de persoanele de sex opus.

Sub acelasi context, anul 2012 anunta colectii cu aceeasi emblema provocatoare precum in anii precedenti, insa cu urme de romantism mai accentuate care nu vin sa promoveze nuditatea, ci eterna feminitate. Pentru cele care nu vor sa paraseasca aceasta arie, imbinarile de matase si dantela de culori ostentative, dar si colectiile retro cu neglijeuri si corsaje sexy sunt un atu in momentele petrecute alaturi de persoana iubita. Rosul aprins, rozul pal sau albul pur al unor colectii dantelate alaturi de portjartierele discrete sau corsetele ademenitoare pot fi alegerea perfecta care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

Celor care vor sa lase amprenta provocarii, designerii le propun pentru anul 2012 culorile vii precum mov, roz, albastru si derivate ale acestora, aplicate unor modele retro sau chiar simple, care nu pot declansa incoveniente.

Tot anului 2012 i se adauga materialele transparente si imprimeul animal print ce se promoveaza si in vestimentatie si accesorii, oferind un plus de ingeniozitate femeii. Cu toate acestea, simplitatea dispune de cele mai multe ori de cel mai mare succes. De aceea, stilul Moulin Rouge este recunoscut printre cele mai atractive, ideal pentru orice imprejurare, ce poate fi purtat cu fustele scurte, negre sau camasile albe, transparente carora greu le gasim lenjeria perfecta.

Fie ca ne incredem sau nu in propriile tendinte, renumitii designeri de la Victoria Secret ofera in acest an posibilitati care sa se potriveasca oricarei femei, venind cu noutati tentante si seducatoare, bazate pe materiale semitransparente, dantela si paiete.

fashion_underwear_2012-4

Indiferent de situatie, o femeie cu atitudine va lua in consideratie aspectul unei lenjerii atent aleasa conform imprejurarii in care este purtata, caci aceasta ii va oferi un grad ridicat increderii de sine si o va face sa eclipseze si cele mai renumite modele ale caror chipuri nu exprima la fel de multa delicatete feminina.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top