Stiri

Un Nou Serviciu in Piata Imobiliara din Iasi

Un Nou Serviciu in Piata Imobiliara din IasiCompania Imobiliara Luxor Imobil cu sediul in Iasi si cu o activitate intensa de peste 7 ani in zona Moldovei, vine in intampinarea acelora care au in intentie achizitia unui imobil , cu un nou serviciu pe piata imobiliara ieseana: Reprezentarea Exclusiva a Cumparatorului.
Acest serviciu de la Luxor Imobil aduce clientului cumparator, pe langa importante reduceri cu sumele cheltuite de acesta pe comisioane si onorarii, si certitudinea unei tranzactii sigure si profitabile.
In cazul unei intermedieri practicate in mod obisnuit de Agentii Imobiliare Iasi, agentul imobiliar comisionar atat al proprietarului cat si al clientului cumparator, in mod cert nu putea fi de un real sprijin niciunuia dintre clientii sai, cu atat mai putin cumparatorului. Situatie de multe ori ingrata si pentru agent datorita pozitiei sale ambigue in cadrul negocierilor purtate intre clientul proprietar si clientul cumparator.

Mai mult decat atat cumparatorul, client al unei Agentii Imobiliare Iasi intermediare pleaca din start cu un mare dezavantaj.Plata serviciilor catre Agentie, comisionul, fiind un procent din suma totala a tranzactiei, exista intotdeauna cel putin tentatia agentului de a tine pretul imobilului cat mai sus , tocmai pentru a ridica si suma comisionului sau.

Pentru a elimina toate aceste neajunsuri si din dorinta de a aduce o noua atitudine in piata ieseana a serviciilor imobiliare, Compania Imobiliara Luxor Imobil aduce in atentia celor care doresc sa cumpere in viitorul apropiat un imobil in Iasi , un pachet complet de servicii pentru cumparator cu cel mai mic comision din piata: doar 890 Euro platibili in doua transe, fara alte costuri ascunse, fara comision la proprietar, totul transparent si sub controlul clientului!
Contractul de Reprezentare Exclusiva a Cumparatorului implica o serie de obligatii clar definite ale Agentiei si creaza un avantaj major cumparatorului in procesul complex de tranzactionare a unei proprietati imobiliare:

Luxor Imobil reprezinta exclusiv doar interesul clientului cumparator!
– Nu se percepe comision de la propietarul imobilului tranzactionat! (micsorand astfel pretul imobilului)
– Tariful serviciilor prestate catre cumpartator este fix 890 Euro si platibil in doua transe!
– Tariful ramane acelasi indiferent de valoarea tranzactiei sau de numarul vizionarilor!
– Se prezinta cu prioritate cele mai convenabile oferte corespunzatoare criteriilor clientului!
– Se acorda asistenta de specialiate pana la finalizarea contractului de vanzare-cumparare la notariat!
– Se prezinta cele mai bune oferte de creditare ale bancilor partenere!
– Se acorda asistenta la intocmirea dosarului de credit!
– Clientul va beneficia de onorarii preferentiale in notariatele si bancile partenere Luxor Imobil!

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Cocalari si Pitipoance

    May 9, 2011 at 2:30 pm

    Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top