Hoteluri / Pensiuni

Avantajele unei cazari la apartament in regim hotelier


In ultimii ani au inceput sa se poarte joburile ce necesita migrarea din oras in oras, azi esti in Bucuresti maine la Iasi, iar poimaine la Cluj.
Costurile cazarii la hotel si mai ales in centrul sau apropierea sa sunt destul de ridicate si din acest motiv au aparut alternativele ce constau in apartamente in regim hotelier.
Aceasta alternativa vine cu avantaje la cazare in regim hotelier precum dotarile din apartamente ce constau in camere spatioase, bai de lux si bucatarie unde iti poti prepara mancare fara sa duci lipse de nimic.

In functie de numarul de persoane se poate alege garsoniera, apartament cu o camera, doua sau poate chiar trei si patru camere. Multe dintre siturile ce ofera astfel de servicii ofera liste cu dotari si fotografii, astfel incat sa stii de la inceput unde vei sta si de ce anume dispui. Preturile sunt negociabile si in functie de durata acestea devin negociabile.
Gasesti cazare in regim hotelier Iasi la preturi foarte rezonabile si ce interesant e faptul ca majoritatea sunt situate central sau aproape de centru, dar si in zone unde esti ferit de agitatia orasului.

Tine cont de faptul capoti sa te bucuri de libertate in intimitatea apartamentului tau atunci cand esti departe de casa. Un alt punct forte este faptul ca poti avea intalniri in scop de afaceri sau personal fara sa fii deranjat de ochii lumii.
Luandu-le pe toate cap al cap ajungem la concluzia ca avantajul din punct de vedere financiar este cu mult peste cazarea la o pensiune sau un hotel.

Iasi-Apartment.com este un portal specializat in inchirieri si cazare in Iasi in apartamente in regim hotelier si ofera detalii amanuntite si imagini la fiecare dn cele cateva zeci de locatii ce le pune la dispozitie pentru cei interesati de cazare ieftine.

Galerie Foto

Citeste si:
Evenimente in Iasi, de cea mai buna calitate din Moldova
Stiri din Iasi, rasfoieste revista presei iesene

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

 1. Pingback: Chimistul Robert Bunsen celebrat de Google la 200 de ani | Iasi 4u

 2. Iulia C

  April 20, 2011 at 2:47 pm

  puteau sa cumpere si ei o plasma totusi :))

 3. Iulian C

  October 17, 2013 at 11:05 am

  cu plasma e mai delicat.se cazeaza o seara,o fura si gata cu plasma :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top