Stiri

Vezi imagini de la deschiderea magazinului H&M din Iasi

Vezi imagini de la deschiderea magazinului H&M din IasiAstazi, 31 mai, H&M a deschis cel de-al cincisprezecelea magazin din Romania. Peste 700 de ieseni au asteptat deschiderea magazinului H&M din PALAS IASI. Primii 100 de iubitori de moda si calitate la cel mai bun pret au primit cadou un H&M FASHION CARD în valoare de 80 de lei.

”Ne onoreaza entuziasmul cu care romanii ne asteapta, de aceea ne dorim sa oferim cat mai multor fani posibilitatea de a achizitiona produsele noastre. Acesta este cel de-al 15-lea magazin pe care-l deschidem in Romania, iar expansiunea noastra continua” a declarat Carlos Duarte, Country Manager H&M Romania.

c18g0501

Noul magazin H&M va fi deschis zilnic intre orele 10 si 22, in PALAS IASI, localizat pe str. Palas nr. 7A. Echipa acestui magazin, formată din 23 de angajati, este condusa de Ionut Camaras, relocat din Bucuresti. In perioada de formare, echipa de la Iasi beneficiaza de sprijinul colegilor din magazinele din Bucuresti, Brasov si Cluj.

c18g0408

Pana in prezent, H&M a deschis in Romania 12 magazine, dintre care 6 in Bucuresti (in AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucuresti Mall si Sun Plaza) si 6 in tara, in Brasov, Cluj, Timisoara, Oradea, Constanta si Arad.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Noua colectie H&M de toamna/iarna 2012 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top