Stiri

Al 10-lea hipermarket Auchan îşi deschide porţile în Palas Iaşi

poza-inaugurare-auchan-city-iasi-1Din 31 mai, Auchan City propune ieşenilor cea mai largă gamă de produse alimentare şi toate preţurile mici, zi de zi.
Începând de joi, 31 mai, orele 12.00, locuitorii din judeţul Iaşi şi împrejurimi au o nouă şi importantă destinaţie de cumpărături: hipermarketul Auchan City, care aduce un concept comercial nou, o gamă completă şi pertinentă de produse alimentare şi o ofertă importantă de produse nealimentare de folosinţă curentă, în cadrul celui mai important centru comercial din zona Moldovei, Palas Iaşi.

Cumpărături rapide şi confort la cumpărare într-un magazin modern. Cu alei largi, cu rafturi bine organizate şi cu 30 de case de marcat, Auchan va permite clienţilor să facă nu doar economie de bani ci şi de timp, respectiv să se bucure de confort ridicat pe tot parcursul cumpărării.

Accesul la Auchan este simplu şi rapid: direct din bulevardele principale, clienţii au la dispoziţie o parcare subterană dedicată, pe două nivele, cu acces direct în clădirea hipermaketului. De asemenea, staţiile de transport public sunt în imediata apropiere.

poza-inaugurare-auchan-city-iasi-1

Sărbătorim astăzi un dublu eveniment: deschiderea celui de al 10-lea hipermarket Auchan din România şi lansarea primului Auchan City – noul concept de hipermarket de 5000 m2 predominant alimentar. Situat în inima oraşului, în cadrul Palas Iaşi – cel mai mare şi mai important centru comercial din Moldova, hipermarketul Auchan City va fi specialistul alimentar de referinţă al oraşului şi al întregii regiuni. Sunt convins că va deveni în scurt timp, destinaţia preferată, calitativă şi economică, a locuitorilor Iaşului pentru cumpărăturile de zi cu zi. În ciuda contextului economic dificil, Auchan continuă planul ambiţios de dezvoltare: ne propunem să ajungem la 15 hipermarketuri în 2015, în baza unui buget de investiţii de 150 mil Euro. Suntem o companie tânără, dar avem încredere în meseria noastră, în echipele noastre şi în dezvoltarea viitoare a României.” a declarat Patrick Espasa, Director General Auchan România.

Auchan City Iasi se intinde pe o suprafata de 5300 m2, are 30 de case si o gama de 25.000 de produse.

poza-inaugurare-auchan-city-iasi-2

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top