Stiri

Sony şi New Link deschid primul magazin Sony Center

sony-center-iasiSony şi New Link, administratorul reţelei Sony Center în România, inaugurează, astăzi, primul magazin Sony Center din Iaşi, la parterul centrului comercial Palas. Noul magazin – mai precis proiectarea, amenajarea spaţiului, cele 500 de produse şi accesorii Sony expuse la vânzare, precum şi stocurile – reprezintă o investiţie totală de 150.000 euro. „Sony deschide acest nou magazin într-unul dintre marile oraşe în care clienţii noştri ne aşteptau de multă vreme. Considerăm că prezenţa locală va reprezenta un atu în faţa pasionaţilor de tehnologie şi ne aşteptăm la vânzări de 600.000 de euro în primul an de la deschidere”, a declarat Nicolae Dumitrescu, Sales Manager New Link, administratorul reţelei Sony Center.

Clienţii Sony Center din Iaşi vor beneficia, în prima săptămână de la deschidere, de reduceri de 10% la noile modele Sony şi de 5% la modelele din gama VAIO. În aceeaşi perioadă, modelul VAIO Z21 va fi inclus într-un pachet special cu o consolă Sony PlayStation 3 cu două controllere şi un joc cadou. „Până la sfârşitul acestui an, estimăm vânzări în valoare de peste 400.000 de euro”, a precizat Nicolae Dumitrescu.

sony-center-2

Sony Center Iaşi păstrează, pe o suprafaţă de 90 de metri pătraţi, designul avangardist specific tuturor magazinelor Sony din Europa, ce permite interacţiunea directă a vizitatorilor cu toate produsele expuse. O echipă alcătuită din patru consultanţi Sony va ajuta clienţii să aleagă dispozitivul potrivit şi le va oferi sfaturi şi informaţii în legătură cu utilizarea produselor Sony sau referitoare la cele mai recente lansări.

„Cu acest nou magazin, suprafaţa totală a magazinelor Sony Center deschise în cei 18 ani de parteneriat cu Sony ajunge la aproximativ 750 de metri pătraţi. Fiecare magazin deschis ne-a adus tot mai aproape de comunitatea utilizatorilor din ţară, contribuind la menţinerea bunei reputaţii de care Sony se bucură deja în România”, adaugă Nicolae Dumitrescu, Sales Manager New Link.

sony-center-iasi-1

În Sony Center Iaşi, vizitatorii vor putea alege din aproximativ 500 de produse marca Sony: notebook-urile VAIO, televizoarele LED BRAVIA, aparatele foto DSLR Alpha sau compacte Cyber-shot, camerele video Handycam, dar şi accesoriile colorate foto şi video.

Mai mult, cele mai recent lansate produse Sony vor fi disponibile pentru achiziţionare încă de la inaugurare. Vizitatorii vor putea testa şi cumpăra, din data de 2 iunie, noua cameră foto Sony Handycam GW55VE, rezistentă în apă până la o adâncime de cel mult 5 metri, şi care dispune de cea mai avansată tehnologie pentru a obţine înregistrări video Full HD sau fotografii clare în orice situaţie.

sony-center-iasi

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top