Fashion

Anna Dello Russo at H&M !

Anna Dello Russo at H&M !H&M anunta o noua colaborare, insa de aceasta data nu cu un nou designer ci cu un fashion icon-Anna Dello Russo – legendarul regizor de moda.  Anna Dello Russo cunoscuta  ca drept fiind un idol al blogosferei a demonstrat unicitate stiluli sau prin crearea colectiei speciale de accesorii pentru H&M.  Gama de produse exprima pasiunea pentru arata ornamentala a creatoarei Anna si care fara indoiala va fi o colectie plina de farmec si stil pe care noi o asteptam cu drag deoarece va fi la un pret foarte accesibil.

iasi4u

“Sunt incantata de aceasta colaborare. Este prima data cand H&M implica un Fashion Director intr-un proiect special. Este un semn al evolutiei majore in domeniul modei si sunt bucuroasa si coplesita totodata pentru ca am fost aleasa sa il coordonez. Am dorit sa creez accesorii valoroase care sunt imposibil de gasit. Ca stilist, stiu ca accesoriile sunt esentiale, reprezentand nota personala oferita oricarei tinute. Cu aceste articole, toata lumea se poate simti bine, transformand o zi obisnuita intr-un eveniment de moda fantastic” – Anna Dello Russo.

Colectia Anna Dello Russo for H&M va fi disponibila in magazine incepand cu 4 octombrie 2012 si va fi alcatuita din bijuterii, ochelari de soare, pantofi, genti si trollere.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: H&M deschide magazinul din Iasi, din 31 mai | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top