Stiri

Au inceput Reducerile la Iulius Mall

Au inceput Reducerile la Iulius Mall IULIUS MALL a intrat în sezonul marilor oferte de iarnă şi a pregătit promoţii pentru toţi oamenii, inclusiv pentru cei de zăpadă! Febra chilipirurilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că cei care visau la o haină şic, o pereche nouă de cizme sau un parfum la modă sunt aşteptaţi la cumpărături mai ieftine cu până la 70%.
Clienţii IULIUS MALL care doresc ca la început de an să îşi completeze garderoba trebuie să ştie că brandurile ZARA, Stradivarius, Pull&Bear, Bershka şi Oysho au pregătit oferte promoţionale foarte tentante. Şi magazinele Nichi, Fox şi House of Art au tăiat din preţuri cu până la 70%, iar Be You şi Kenvelo cu aproape 60%. Piese vestimentare de sezon cu tarife până la 50% mai accesibile se găsesc la BSB, Addict, Casual Style, Hestia Elite, HV Street, Junker, Keops, Golden Point, Lady Di, Mona Fashion, Motor, Numer One, Posh şi Valerio Studio.

Promoţiile de iarnă din IULIUS MALL continuă şi la magazinele de încălţăminte: Bata şi Office Shoes până la 60%, iar Musette, Il Passo, Noelle, Leonardo, Ioana Shoes şi 1001 pâna la 50%. Pentru amatorii de parfumuri şi cosmetice, Marionnaud a tăiat până la 70% din preţuri, iar Professional Shop îşi aşteaptă clienţii cu pachete cadou şi preţuri speciale. Oferte se mai găsesc şi la Be in Time – până la 50% la ceasuri şi bijuterii, Ostrowiec – până la 40%, Iberica – până la 30% la poşete, Cutia Muzicală – până la 25%, Tabaco House – până la 50%. Articole sportive la costuri avantajose au magazinele Stone Creek şi Body Line – până la 50% şi Nike – până la 40%.

Părinţii care doresc să le facă celor mici cadouri sunt aşteptaţi la Picioru’ Gras, unde preţurile sunt cu până la 70% mai mici, precum şi la Il Bimbo şi Salamandra Kids – până la 50% şi Piticot – până la 40%.
Urmăriţi-ne pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Iaşi, unde veţi găsi lista completă a ofertelor promoţionale, actualizată săptămânal! Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!

Au inceput Reducerile la Iulius Mall

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. dina

    February 3, 2012 at 1:50 pm

    oricum acum se gasesc parfumuri mai ieftine decat la promotiilr din mallluri in magazinele online specializate cum e aoro.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top