Evenimente

Concert incendiar Pepe si povesti de dragoste de Valentine’s Day la Iasi

concert-pepe-era-park-sambata-4-februarieLuna iubirii debuteaza la Iasi cu un concert sustinut de latin lover-ul momentului: Pepe! Sambata, 4 februarie, incepand cu ora 19:00, la ERA Park, iesenii vor avea parte de un spectacol incendiar, ce marcheaza inceputul campaniei dedicate tututor indragostitilor: Venezia in 2!
Astfel, după concertul ce va fi urmat de o sesiune de autografe a artistului, ieșenii se pot gândi deja cum să-și impărtășească mai frumos povestea de dragoste, pentru că doi dintre cei mai norocoși indrăgostiți vor câștiga o excursie la Veneția.

Așadar, in cea mai romantica luna a anului, toți ieșenii sunt asteptati sa isi spuna povestea de dragoste la ERA Park si sa se inscrie in cursa pentru excursia in orasul de pe ape. Tot ce trebuie sa faca este sa isi scrie povestea iubirii lor in randurile scrisorilor ce se gasesc in Centrul Comercial in perioada 4 – 24 februarie si pot castiga, prin tragere la sorti, o vacanta de vis la Venetia.

Surprizele dedicate indragostitilor nu se opresc aici. Concertul de sambata seara va aduce 10 cine romantice celor mai norocoase cupluri prezente in Centrul Comercial.

concert-pepe-era-park-sambata-4-februarie

In plus și cei mici vor avea parte de distracție in acest week-end, pentru că atelierele creative și activitățile dedicate exclusiv lor continuă și săptămâna aceasta la ERA Park. De asemenea, copiii se pot juca la circuitul de mașinuțe, unde pot testa in mod gratuit mașinuțele cu radio control sau vor putea fi chiar ei soferi la volanul modelelor clasice.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top