Stiri

Extindere majoră la ERA: „Mall of Moldova“ va avea 200 de magazine, 30 de restaurante, zona de agrement si un cinematograf

Ieri, Comisia de Urbanism a dat unda verde pentru extinderea complexului comercial ERA. Planul urbanistic zonal (PUZ) propus de investitorii Prime Kapital si Mas Real Estate vizeaza extinderea complexului ERA cu mai multe corpuri de cladiri in fata intrarii principale si in lateralul complexului, spre oras. Noile corpuri vor avea o inaltime maxima de pana la 30 de metri.

In luna martie a anului 2018, noii proprietari ERA anuntasera o investitie de aproximativ 120 milioane Euro, suprafata totala a terenului detinut de acestia ajungand la peste 33 hectare.

De cateva luni, noii proprietari au inceput si reabilitarea podului care face legatura cu drumul european, iar planul este ca dupa reparatii, podul sa treaca in gestiunea municipalitatilor, astfel, el urmand sa fie drum public. Acest lucru creeaza premisele ca Primaria din Miroslava sa amenajeze o noua artera de circulatie in prelungirea drumului din lateralul complexului, pe langa zona unde se organizeaza festivalul Afterhills.

Dupa extindere complexul, acesta va purta numele de “Mall of Moldova” si va cuprinde cel mai mare hipermarket din regiune cu peste 200 de magazine, 30 restaurante, zona de agrement si un cinematograf.

Facebook Comments Box

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Martin Slabbert: Iaşiul este noul Cluj. Mergem acolo cu un proiect de 100.000 mp de birouri – Iasi 4u

  2. Pingback: FOTO&VIDEO – Cum va arăta viitorul Mall Moldova din Iași – Iasi 4u

  3. Pingback: Incep lucrarile pentru Mall of Moldova – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top