Stiri

Premiera – noul Mall urias care va aarea in zona ERA Park

Astazi a aparut un material video si cateva imagini cum ca ERA PARK va intra intr-un amplu proces de modernizare si extindere. Investitia pare a apartine celor de la MAS REI, actualul actionar principal al centrului comercial Era Shopping Park Iasi. Primele imagini cu planuri au aparut prin intermediul unui videoclip postat pe youtubecom dar si pe forumul Skyscrapercity.com, un utilizator al forumului a postat acest material in zona de discutie numita “Iasi Metro Area”.

Update 15.03.2018
Dupa publicarea informatiilor despre planul de extindere de la ERA Shopping Park, astazi investitorii au anuntat suma de investitie a proiectului: 125 milioane de Euro. Informatia apare si intr-un articol publicat pe Ziarul Financiar.

Din informatiile sud-africanilor, APIX, acestia au avut mai multe intalniri la Primarie in ultimele luni, iar una din acestea a avut si o finalitate ce consta in eliberarea unui certificat de urbanism pentru reparatii capitale la pasarela ERA Park. Dupa reabilitare, conform color de la APIX, pasarela va fi data Primariei Iasi. Ulterior, inclusiv Miroslava, va putea realiza un drum pana la Carrefour, pe langa zona unde s-a desfasurat anul trecut prima editie a festivalului Afterhills.

Daca cei de la CFR ar realiza o Gara/Hala in zona ERA Park, cu siguranta ar fi mult mai usor de ajuns in zona, fie ca este vorba de prezent sau de viitor.

Mall of Moldova, precum a fost numit de catre cei de la Prime Kapital (un dezvoltator ce a construit sau detine complexe comerciale precum Nova Park – Gorzow, Polonia; Galleria Burgas – Burgas, Bulgaria; Galleria Stara Zagora – Stara Zagora, Bulgaria; Emonika – Slovenia; Pitesti Mall – Pitesti; targoviste Mall – Targoviste; Ploiesti Mall – Ploiesti; DNI – Balotesti, Romania; Baia Mare Value Center – Baia Mare; Roman Value Centre – Roman, jud. Neamt), va contine cel mai mare Hypermarket din regiune, peste 200 de magazine, peste 30 de restaurante, cinematograf si multe altele.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

  1. Alexandra

    March 15, 2018 at 11:25 am

    Foarte tare, de abia astept sa fie gata 😀

  2. Pingback: Extindere majoră la ERA: „Mall of Moldova“ va avea 200 de magazine, 30 de restaurante, zona de agrement si un cinematograf – Iasi 4u

  3. Pingback: Ce magazine vor fi in noul Mall urias care va aparea in zona ERA Park – Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top