Fashion

Femeile si pantofii ca o relatie de dragoste

Femeile si pantofii ca o relatie de dragosteBulversata isi arunca fusta bleumarin si camasa lila pe corpu-i abia dezmortit. Inca o dimineata in intarziere care o va face confuza intreaga zi. Trage aer in piept sa isi deschida dulapul cu pantofii de dama vesnic ancorati pe rafturile inca prea mici din balconul camerei. Spera impreuna sa ii viziteze curand un dressing incapator si sa ii intregeasca colectia cat mai des si cu o gama cat mai larga de optiuni.

O pereche turcoaz deschis ii opreste privirea deja trecuta de cateva ori printre randurile de pantofi. Toc de 10 centimetri, comod, platforma in fata de 3 centimetri, si mai comoda, culoare luminoasa, atrage atentia intr-un mod mai mult decat placut… adjudecat! Perechea cu pricina o va purta astazi pe strazile orasului si o vor ajuta sa defileze ca o adevarata femeie pe aleile impregnate de alte zeci de mii de urme cu tocuri. Tinuta initial aleasa va trebui inlocuita cu o alta care sa i se potriveasca pantofilor alesi.

Da, asa fac femeile iubitoare de pantofi; isi aleg tinuta dupa ei si nu in celelalt sens.
Astazi a fost desemnata sa vorbeasca despre a sa mare pasiune pe care o poarta mereu cu ea, psihic si fizic. Intr-un tarziu, piciorul ii aluneca usor si senzual in pantoful deja victima a mai multor purtari. Cu pasii mici si grabiti, vor merge impreuna sa isi spuna povestea in fata celor care nu vor intelege nicicand aceasta dragoste daca nu vor gusta din ea.

Inca de la intrarea in locul desfasurarii evenimentului, ochii tuturor se indreapta catre usa. Un zgomot discret, dar totusi strigator de priviri admiratoare isi face simtita prezenta. Increzatoare paseste pe tocurile-i datatoare de picioare frumoase spre pupitrul ce o asteapta. Incepe prin a inspira adanc, in timp ce gandurile pun stapanire pe concentratia ei asupra a ceea ce avea de spus.

Cum va putea relata apropierea dintre ea si sutele de perechi de pantofi probate in magazine sau cumparate online? Cum va putea marturisi ca e o femeie care s-a indragostit de pantofii Christian Loubutin, ca e clienta lor mai mult decat fidela si ca asteapta cu nerabdare noua colectie a anului, respectiv a sezonului? Culorile pale, margelele viu colorate din jurul pantofului, curelusa subtire de la baza piciorului si tocurile perfecte pentru orice ocazie, ii pun deja la incercare imaginatia, ca uita de ceea ce va trebui sa rosteasca in fata tuturor.

Cuvintele inserate pe o foaie alba sunt cele care o vor ajuta sa porneasca discursul. Va vorbi despre eleganta pe care pantofii o confera unei tinute feminine. Pantaloni, jeans, fusta, rochie, toate au la baza lor o pereche care dau un surplus de bun gust si care poate fi unul dintre semnele disctinctive ale unei femei in societate. Va dezvalui faptul ca un picior desprins de sub controlul unei dezvoltari armonioase isi va regasi calea, patruns in universul pantofilor de dama. Apoi isi notase cateva idei despre cat de increzatoare in propriile farmece se simte atunci cand cativa centimetri in plus ii marcheaza existenta. Si va povesti ore in sir, caci sentimentele ei vis-à-vis de importanta pantofilor in viata unei femei sunt mai mult decat profunde, iar pentru ea o noua achizitie vine cu mai multa glorie decat invingatorul unui razboi care multumeste un intreg popor.

Femeile si pantofii ca o relatie de dragoste

Pe inserate, usa casei se deschide din nou. Pantofii Loubutin nu au dezamagit-o nici de aceasta data, ar mai colinda inca ore de acum inainte si nu ar obosi. Cu grija ii asaza pe locusul lor din dulapul ei preferat. Acum se va orienta spre o alta pereche, caci un eveniment clasic al serii se anunta, iar ea nu-si va putea dansa fericirea fara pantofii ei divini si nu-si va putea striga iubirea daca nu va rasuna in podelele salii multumirea celor carora le-a facut onoarea de a fi purtati pe valurile mozaicate.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Femeile si pantofii ca o relatie de dragoste | Iasi 4u | Anunturi Gratuite din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top