Evenimente

Fotografii gratuite in decor venetian in luna iubirii pentru ieseni

Fotografii gratuite in decor venetian in luna iubirii pentru ieseniIn cea mai romantica luna a anului, indragostitii isi pot sarbatori iubirea intr-un decor venetian in cadrul Centrului Comercial ERA Park. Incepand de sambata, 11 februarie si pana pe 29 februarie cuplurile se pot bucura de fotografii gratuite intr-un cadru de vis, al celui mai romantic oras din lume: Venetia. Fotografiile vor fi putea fi preluate atat in format digital, de pe pagina de Facebook a Centrului Comercial, cat si in format fizic din zona special amenajata in cadrul ERA Park.
Fotografiile gratuite fac parte din campania dedicata tuturor indragostitilor din luna iubirii: Venezia in 2! Vizitatorii ERA Park pot castiga o excursie pentru doua persoane la Venetia doar spunandu-si povestea de dragoste. Cel mai norocos cuplu, care se va bucura de vacanta de vis in orasul de pe ape va fi desemnat prin tragere la sorti.

venetia-in-2-la-era-park

Cei mici vor avea parte si in acest weekend de distractie. Astfel, duminica la ora 12:00 ei vor putea participa la experimente stiintifice distractive alaturi de profesorul traznit. Atelierele creative, oferite gratuit intre orele 12:00 si 15:00 se vor desfasura si in aceasta saptamana. De asemenea, copiii se pot juca la circuitul de masinute, unde pot testa masinutele cu radio control sau vor putea fi chiar ei soferi la volanul modelelor clasice.

distractie-gratuita-pentru-cei-mici-in-weekend-la-era-park

profesorul-traznit-in-cadrul-experimentelor-stiintifice3

profesorul-traznit-in-cadrul-experimentelor-stiintifice

ERA Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park construit in afara Bucurestiului, este deschis de trei ani. In acest moment sunt inaugurate Galeriile ERA (11.000 mp, 62 magazine), hypermarketul Carrefour (15.440 mp), magazinul Altex (3.565 mp), Praktiker DIY (9.350 mp), Mobexpert (7785 mp) si Decathlon (4500 mp).Shopping Park Iaşi va beneficia pana la finalul proiectului de o investiţie de 175 milioane de EUR, ajungand la o suprafaţa construita de peste 150.000 mp, o suprafaţa inchiriabila de 116.000 mp şi 3 600 locuri de parcare.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top