Stiri

Gigantul industrial american Lear Corporation produce la Iasi

Gigantul industrial american Lear Corporation a venit la Iasi si deja a inceput sa faca angajari, compania este un furnizor in industria auto mondiala prezenta in Top 500 cele mai mari nume in domeniu din lume, avand in fabricile sale peste 115.000 de angajati. Lear Corporation va avea uzina de producere la intrarea in Letcani dinspre Iasi. Aceasta mai are deschise in Romania doua fabrici de componente electronice auto la Pitesti si Campulung Modovenesc, pentru care lucreaza peste 1.700 de angajati.

Noua fabrica de la Iasi se va axa pe productia de componente textile precum huse de scaune auto si multe altele, compania cauta deja confectioneri cu sau fara experienta tehnicieni si maiestri textile si pielarie, ingineri textile si pielarie, ingineri de mentenanta, electromecanici, electricieni, electronisti si mecanici.

Firma Lear Corporation asigura instruire gratuita viitorilor angajati, salarii atractive, transport de acasa la servici zilnic, conditii de munca la standarde europene, servicii medicale, posibilitatea de promovare, tichete de masa: “Pentru confectioneri: nu este nevoie sa stii sa cosi – te învatam noi, in perioada scolarizarii esti platit, in functie de aptitudini poti incepe lucrul ca alimentator, cusator, croitor, confectioner sau controlor calitate”, au declarat oficialii companiei.

Fabrica celor de la Lear Corporation va fi in comuna Letcani in spatele reprezentantei Opel si este sub forma unui parteneriat privat cu parcul logistic al lui Bogdan Pitigoi, urmand ca aceasta companie sa angajeze pentru inceput 1000 de persoane.

Compania americana Lear Corporation a fost infiintata in 1917 in Detroid, Michigan, aceasta fabrica produse metalice si ansambluri diverse pentru industria de automobile si avioane, in prezent firma are peste 115.000 angajati si peste 220 de sedii in toata lumea. In 2012 a avut vanzari de 14,6 miliarde de dolari, lucru care a situat compania pe locul 187 in topul “Fortune 500”. In Romania a fost deschisa prima fabrica in anul 2001, brandul american fiind in discutii pentru o noua fabrica in Moldova de mai multi ani.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

21 Comments

21 Comments

 1. iba

  October 31, 2013 at 8:15 pm

  Sunt foarte incintata  de aceasta firma.Poate asa vor gasi si fii mei loc de munca conform pregatirii  lor(Facultatea de Mecanica- sectia AR.Dar nu stiu cum sa aflu cind incep interviurile.

 2. gika claudia

  November 5, 2013 at 9:25 pm

  Unde sau la ce adresa de e-mail se pot depune CV-urile

 3. ionut

  November 7, 2013 at 7:20 pm

  adresa unde se pot trimite cv-uri ?

 4. oltean

  November 8, 2013 at 8:18 am

  Buna ziua,Pe ce adresa se pot trimite c.v.-urile pentru angajare ?Va multumesc, ing. Roxana Oltean

 5. oana

  November 8, 2013 at 2:56 pm

  La ce adresa se depun cv-urile?

 6. Ionut

  November 11, 2013 at 4:08 pm

  Mai disperatilor, CV-urile se depun pe site-uri care se ocupa cu asa ceva, ce treaba are jurnalistu asta?a dat si el copy-paste.

 7. rio

  November 17, 2013 at 8:17 pm

  cine vrea mai multe informaii despre cum si unde poate depune cv-uri pentru aceasta firma lear corporation sa imi dea add la rio_costin si ai explic

 8. RIP

  November 18, 2013 at 12:12 pm

  @rio  = oligofren

 9. nina

  November 20, 2013 at 8:50 am

  Unde se deoun CV

 10. Adam Paul

  November 21, 2013 at 6:35 pm

  Ce locuri sunt libere
  ?
   

 11. rotaru gianina

  November 27, 2013 at 2:03 pm

  buna ziua unde pot depune cv .va multumesc.

 12. Culincu Alexandra

  November 29, 2013 at 8:56 am

  Buna ziua ! Unde se pot depune cv-uri? Va multumesc!

 13. Daniela Jalba

  January 11, 2014 at 4:49 pm

  Unde  pot depune CV-ul?
   

 14. Emy

  January 22, 2014 at 12:57 pm

  La ce adresa de mail pot trimite CV?

 15. Pingback: Lear Corporation face angajari in Iasi pe 31 ianuarie la Casa de Cultura a Studentilor | Iasi 4u

 16. Silviu

  January 31, 2014 at 10:20 am

 17. geo

  February 20, 2014 at 4:55 pm

  nu e asa usor cum vor sa para ! trebuie sa stati bine la capitolul RABDARE si CALM dupa  ce ati intrat pe usa fabricei ! cei care nu au par alb in cap nu e nici o problema dupa 2-3 luni o sa aveti !

 18. rechinu

  February 25, 2014 at 8:40 pm

  bine zis .. ma refer la cel care a scris deasupra mea . acest mare gigant care a venit si in iasi are de gand ne scoata peri albi . lucrez acolo si deja vreau sa plec. ca sa meri la baie treb sa ceri acordul sefului , nu poti purta telefonul in buzunar deci nu poti vb la el chiar dc acasa moare cineva , nu ai voie cu apa in sala , nu ai voie sa vorbesti cu alti colegi …bine aste sunt nimicuri si normal treb sa iti vezi de treaba ta , dar sefii sunt niste idioti tipa la tine mereu si nu numai la mine la absolut toti , calitatea aici trebuie sa fie impecabila deci sunteti morti cei care veniti aci. sal e unul la angajare , va pacaleste cu tot felul de bonusuri care o sa le vedeti numai in prima luna , orele suplimentare nu le platesc pe toate chiar dc au zis ca ei platesc etc etc.  am scris c-am aiurea si negramatical dar datorita faptului ca as vrea sa scriu cat mai multe . sigur nu o sa credeti dar cel mai bine ar fi sa va interesati cat mai bine ca deja multi isi dau demisia cu toate ca fabrica abia e deschisa.

 19. Bibi

  August 31, 2014 at 2:56 pm

  La Campulung Moldovenesc mai au o fabrica ? Halal jurnalist, ce documentare buna are. Mai vezi tu jurnalistule draga, despre care Campulung e vorba. Numai daca cautai firma pe net te documentai mai bine.

 20. Mihai

  January 31, 2015 at 8:08 am

  Buna ziua as vrea sa ma angajez si eu la fabirca i nus unde a trimit cv

 21. ionel

  April 2, 2015 at 3:39 pm

  da am si eu o parere despre lear . dar foarte proasta , multi spun a ia dat afara deasta zic de aceasta firma . nui adevarat dupa 6 luni sincer iti dai demisia singur .  sefa de linie doamna nicoleta  un mesaj pt tine . sa te vad in  scanduri , o persoana foarte ……. nu  mai zic  va dati seama si voi  inca ceva mintile luminate care sunt  ceau scos  pesa care ai gresito sa nu o desfaci so inlocuiesti  o faci pina la capat siti baga rebut . cum mama dracu  e mai bine sa rebutez husa care costa o groaza de bani in loc so schimbi . cred ca e cea mai proasta firma pe care am vazuto siam si lucrat . tot prostui sef ,  ca la final credetima   si multi care au lucrat o sa zica cea ce va zic  si eu vor confirma ce zic . vine linga tine directoru si tipa  si toti cares sefi  lucrez numai in stres  cum sa faci treaba , un fel de sclavie . salaru americani sstiu ca ne da  700 euro si ei ati da  850 in maina resti stiti voi unde merg . domnu director e parasutist ce mama masi asi permite . mai nou a vazut ca nu se  mai angajeaza lumea ,au facut contract cu ministeru munci sa le dea de la primarie oameni care iau ajutor social ccum frate sa vina cel carea dat cu sapa ani de zile sati coase la masina ,ca cei care iau ajutor sunt peste 45 anii an fine atat am avut de zis doresc  acestei firme cit mai grabnic falimentu [HEHE]
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top