Stiri

Reduceri de pana la 70% la ERA Shopping Park

ERA_template_macheta_148x206+5mmbleedPerioada reducerilor este in plina desfasurare, iar valoarea acestora ajunge pana la 70%. Astfel, magazinele de haine, accesorii, incaltaminte, dar si produse de ingrijire si parfumuri din cadrul ERA Park Iasi au pregatit clientilor oferte speciale la produsele din sezonul toamna-iarna.
Persoanele ce vor sa isi innoiasca garderoba cu ultimele trenduri in materie de haine si in acelasi timp sa faca si economie pot alege intre lanturile internationale de magazinele Sprider Stores sau Takko Fashion unde reducerile au ajuns pana la 70%. De asemenea pot opta si pentru Kenvelo, unde preturile sunt cu pana la 60% mai mici sau magazinul Trian, unde bluzele costa 15 lei, iar fustele 30 lei. In magazinul Sofiaman reducerile sunt cuprinse intre 30% si 70%. Ciorapii cu personalitate de la Gatta au oferte speciale, iar preturile lor sunt cu pana la 60% mai mici.

Domnii pot alege intre magazinele dedicate fashion-ului barbatesc Adam’s Secuiana si Dovani, ale caror oferte cuprind reduceri de 50%. Cele mai iubite branduri de pantofi ofera clientilor preturi speciale: magazinul Benvenuti are reduceri de pana la 55%, magazinul Leonardo de pana la 50%, iar in magazinul Pietra, reducerile ajung pana la 70%. Persoanele ce sunt in cautarea unui ceas Orient, Casio sau Q&Q au parte de preturi mai mici cu 30% in magazinul B&B Collection.

Parfumurile si produsele cosmetice pot fi gasite la magazinul Marionnaud din ERA Park la oferte speciale, reduse cu pana la 70%. In cadrul magazinului Black Sheep Home Collection clientii au reduceri de 15% la ceasuri si beneficiaza de oferta 1+1/2 la achizitionarea de lenjerii de pat. Articolele sportive au preturi cu pana la 50% mai mici in cadrul magazinului Team Sport. De asemenea, Decathlon, cel mai important retailer de produse sportive a pregatit preturi speciale in toata aceasta perioada.

ERA_template_macheta_148x206+5mmbleed

Cu reduceri sunt intampinati si clientii Carrefour, care pot sa gaseasca in hypermarket preturi reduse cu pana la 50%.

De asemenea am vazut o multime de pantofi dama la reducere in perioada asta, este o oportunitate perfecta daca vrei sa-ti iei niste perechi superbe la preturi mici.

Perioada oficiala a reducerilor a inceput pe data de 15 ianuarie.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top