Stiri

Machiaj semipermanent: Machiajul cu care va puteti trezi dimineata

Machiaj permanent: Machiajul cu care va puteti trezi dimineataOrice femeie își dorește să se trezească dimineața arătând la fel de bine ca seara. Acum acest lucru este posibil cu LONG-TIME-LINER® CONTURE® MAKE UP. Fie ca doriți să accentuați frumusețea naturală, fie că doriți să retușați anumite imperfecțiuni, LONG-TIME-LINER® este soluția ideală. Metoda dezvoltată acum 15 ani în Germania, este cea mai avansată tehnică de pigmentare cosmetic a pielii. Cu LONG-TIME-LINER® puteți obtține conturul perfect al buzelor, sprâncenelor și ochilor. Visul dumneavoastră poate deveni realitate în doar cateva ore.

Metoda LONG-TIME-LINER® a fost recunoscută și aprobată ca pigmentare medico-umană, având următoarele aplicații
• Sprâncene: se folosește tehnica ,,fir cu fir,, (desenarea firelor) și tehnica colorării (camuflarea formei)
• Pleoape: se pigmentează pleoapa superioară și cea inferioară cu o linie fină la rădăcina genelor
• Buze: mărire, micșorare, contur și pigmentare totală
Obiectivul metodei CONTURE® MAKE UP este creearea unui aspect cât mai natural sau accentuarea trăsăturilor naturale. Pentru aceasta, aplicarea micropigmentării cosmetice se realizează în două etape distincte:
• Aplicare initială – realizarea machiajului dorit
• Corecția – la minimum 10 zile dupa aplicarea initială, deoarece organismal elimină prin procesul natural de regenerare a pielii o parte din pigmenți. Prin corecție, acești pigmenți se reimplantează în organism, obținându-se astfel machiajul perfect . Corecția este inclusă în prețul tratamentului initial.

linerlid

Pentru aplicarea metodei CONTURE® MAKE UP, compania LONG-TIME-LINER® a introdus un nou dispozitiv : Conture®2000. Acesta este un dispozitiv de înaltă calitate, de o igienă impecabilă, confirmată de mulți doctori și profesioniști în domeniul medical.

Culorile de pigmentare Conture®2000 sunt testate alergic, antiseptic, anorganic, originea mineralelor și examen MRI. Doar acestea sunt fabricate în conformitate cu regulamentele Europene 93/04 EWG ca produse medicale. Toate culorile sunt clasificate ca netoxice și negenetice. Culorile LONG-TIME-LINER® nu conțin nici metale grele și nici glicerină și se aplică de peste 15 ani fără efecte secundare și fără riscuri.

CE ESTE LONG-TIME-LINER® CONTURE® MAKE UP?
Metoda LONG-TIME-LINER® este cea mai avansată tehnică de pigmentare cosmetică a pielii. Spre deosebire de alte tehnici, LONG-TIME-LINER® se șterge în 3-5 ani așa că nu este nevoie să vă luați un angajament pe viață. Puteți obține conturul perfect al buzelor, sprâncenelor și ochilor în doar câteva ore.

CÂT DE SIGURĂ ESTE METODA LONG-TIME-LINER®?
100% sigură. Culorile de pigmentare sunt testate alergic, antiseptic, anorganic, originea mineralelor și examen MRI. Doar acestea sunt fabricate în conformitate cu regulamentele Europene 93/04 EWG ca produse medicale. Toate culorile sunt clasificate ca netoxice și negenetice, nu conțin nici metale grele și nici glicerină și se aplică de peste 15 ani fără efecte secundare și fără riscuri.

CUM ALEGEM FORMA ȘI CULOAREA POTRIVITĂ?
Linergist-ul nostru vă recomandă întodeauna forma și culoarea potrivită pentru fiecare persoană în parte ținând cont de anumite criterii (forma feței, culoarea părului, …etc). Prima etapă constă în desenarea zonei ce urmeaza a fi pigmentată cu un creion dermatograf cu nuanța dorită pentru a arăta clientei cum va fi transformarea. Dacă clienta noastră este complet mulțumită urmează pigmentarea zonei.

CÂT DUREAZĂ?
Durează 1h sau 1 h și 30 de min.

CUI SE ADRESEAZĂ METODA LONG-TIME-LINER®?
Metoda se adresează persoanelor care:
-doresc să-și accentueze frumusețea naturală
-doresc să arate cât mai bine în fiecare moment: atunci când se trezesc dimineața, când merg la piscină, la saună sau când fac sport
-doresc să corecteze anumite imperfecțiuni datorate accidentelor
-datorită lipsei pilozităților în zona sprâncenelor au nevoie de redesenarea acestora
-datorită lipsei de timp sau a incapacității fizice nu își pot aplica zilnic un machiaj

linerbra linerlip

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE LONG-TIME-LINER® CONTURE® MAKE UP ȘI UN MACHIAJ PERMANENT?
CONTURE® makeup dispare din piele între 3-5 ani fără a lăsa urme de pigment.
CUM SE APLICA CONTURE® MAKEUP?
CONTURE® makeup se realizează cu un creion de pigmentare în vârful căruia se montează acul de unică folosință.

CINE FACE PROCEDURA CONTURE® MAKE UP?
LONG-TIME-LINER® Linergist®, după ce a urmat cursurile de teorie și practică în cadrul centrului de formare profesională LONG-TIME-LINER®. Linergist-ul este licențiat și lucrează exclusiv cu produsele de înaltă calitate marca LONG-TIME-LINER® CONTURE® MAKE UP.

macheta-long-time

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top