Stiri

in vizita la Mosia Cai de Vis

in vizita la Mosia Cai de Vis
Romania are o multime de locuri de vis, dar problema este ca oamenii nu vor sa le descopere, la Varful Campului din Botosani am avut ocazia sa vedem Mosia Cai de Vis in cadrul unei degustari de vinuri Gramma, loc unde am fost intampinati de catre actorul Daniel Balade.

La 20 de kilometri de Botosani, pe o portiune de camp foarte intinsa ai sa gasesti o padure frumoasa, grajduri cu cai de rasa, vaci de rasa, pana si pe caprioara Bambi o gasesti dar si o casa de vis ce iti ofera cazare in cele patru anotimpuri ale anului intr-o amenajare demna de un conac boieresc al carei mese sunt pline de mancare sanatoasa.

in vizita la Mosia Cai de Vis

Odata ajuns la mosie, incepi sa simti ca vrei sa-ti lasi camasa si pantofii si sa-i dai la schimb pe o pereche de pantaloni si cizme de echitatie, tinuta ce se incadreaza in aspectul locului. Odata cazat, ai ocazia sa te bucuri atat de umbra copacilor cat si de soarele ce-si coboara razele foarte generos pe pamant, dar ce este cel mai de pret este faptul ca poti calari cai frumosi, de rasa pura, cai de competitie. Iar spre seara te poti bucura de un vin si branzeturi bio ca la o mosie adevarata.

img_20120714_121938

Fiind pozitionata in centrul universului pe partea dreapta, indiferent pe care drum apucati, de la Mosia Cai de Vis puteti ajunge cu usurinta la o varietate de obiective turistice de interes national si international, incarcate de traditie, istorie si poveste: Ceramica Marginea, Manastirea Dragomirna, Manastirea Putna, Manastirea Bogdana, Manastirea Gorovei, Cetatea de Scaun a Sucevei, Complexul muzeal “Mihai Eminescu” de la Ipotesti.

in vizita la Mosia Cai de Vis

Facebook Comments Box

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Cheese & Wine Blogging Trip – o zi cu de toate! | Icar Tours. Din pasiune pentru turism

  2. Pingback: Din suflet pentru turism la “Cai de Vis” un blogmet reusitBlogger din Iasi. Rasfatat.ro | Blogger din Iasi. Rasfatat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top