Stiri

Sfaturi pentru un machiaj reusit de sarbatori

Sfaturi pentru un machiaj reusit de sarbatoriVin sarbatorile de craciun si orice femeie trebuie sa radieze de fericire, atat fizic cat si sufleteste pentru ca de cele mai multe ori femeile simt cel mai bine sarbatorile mari care reunesc familiile si prietenii. Acesta este si unul din motivele pentru care toate saloanele de infrumusetare sunt pline de rezervari in aceasta perioada de final a anului. Femeile doresc sa fie frumoase si aranjate, pentru ca un fizic frumos reflecta si un suflet cel putin la fel de curat si din acest motiv se insista pe un machiaj simplu si frumos, extensii de gene, coafuri in pas cu moda si haine noi ce pun in evidenta sau ascund unele parti ale corpului.

Fie ca ramai acasa alaturi de cei dragi sau mergi la o petrecere in oras, nimic nu ar trebui sa impiedice ca femeile sa straluceasca de frumusete si din acest motiv in aceasta perioada a anului se merge pe nuante metalice. Inainte de toate aveti grija daca va ocupati singure de machiaj sa mergeti la un magazin ce comercializeaza produse originale, nu cred ca va doriti neplaceri de sarbatori din cauza produselor contrafacute, de exemplu niste extensii gene din material sintetic daca nu ar fi de calitate sigur vor aparea surprize nedorite in situatii mai putin placute sau cand vine vorba de adezivul de extensii mai ales atunci cand pregatiti platorurile de mancare invitatilor.

In acest an se poarta variantele duo, adica “smokey eyes” in tonuri de argintiu si auriu, adica trebuie doar sa aplici pulberea de argint pe toata pleoapa, iar apoi, cu o perie speciala, umezita in apa, se distribuie si auriul in cuta de deasupra.

Sfaturi pentru un machiaj reusit de sarbatori

Fardul argintiu este si el de mare efect, se aplica un fard argintiu metalizat ca baza pentru machiajul ochilor, incepand de la linia genelor si pana dedesubtul sprancenelor, dupa care se mai pot adauga nuantele preferate, scopul stratului de argintiu adauga profunzime si evidentiaza intr-un mod placut ochii.

Nuantele de auriu sunt si ele la mare cautare, si nu doar auriul ci si aramiul, bronzul care dau o sclipire sofisticata ochilor. Daca vrei cu adevarat sa fii indrazneata incearca sa adaugi peste ca o completare nuante de mov, verde sau albastru. In schimb cand vine vorba de argintiu acesta merge foarte bine in combinatie cu albastru si violet, pe cand la auriu merge cel mai bine verde si rosu.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top