Stiri

Oare ce “deschidem.ro” ?

Oare ce “deschidem.ro” ?Am tot vazut prin oras o campanie stradala cu deschidem.ro. Am accesat situl inscris pe panotajele din oras si am vazut ca este vorba de un concurs al carui premiu este noul iPad, tot ceea ce trebuie sa faci este sa urci o imagine, pe masura ce se aduna paticipantii, care pot incarca pana la maxim 5 imagini, puzzle-ul imensi de pe site-ul deschidem.ro se va rezolva si vom afla ce este in spatele acestei campanii.

Toti care incarca imagini au sansa de a castiga iPad-ul, premiul campaniei de pe afisele stradale. Tot felul de indicii despre ce se afla in spatele acestui mister se mai gasesc si pe celebra retea de socializare la adresa  facebook.com/deschidem.

Oare ce “deschidem.ro” ?

Cu cat se inscriu mai multe persoane, cu atat puzzle-ul se rezolva mai repede si astfel se afiseaza mesajul secret din spatele campaniei deschidem.ro.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Razvan

    April 11, 2012 at 3:37 pm

    SC Iulius Management Center SRL, Str. Sararie nr. 6, mezanin, Iasi, jud. Iasi, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J 22-2758-2006, cod de inregistrare RO 19181463, cont bancar RO73 BACX 0000 0000 2033 8254, deschis la Unicredit Tiriac Bank Sucursala Iasi, reprezentata de Dl. Emilian Gabriel Grosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top