Stiri

Facebook Offers – pentru fanii paginilor de brand

facebook-logoIesenii ocupa locul 3 ca numar de utilizatori pe Facebook din Romania si din cauza asta noutatile ce tin de cea mai in trend retea de socializare din lume trebuiesc devorate.
S-a anuntat Facebook Offers, o noua optiune prin care brandurile pot veni cu oferte speciale pentru fanii lor, acestea fiind automat trimise pe email fanilor.
Ofertele ce exista in sistem sunt doar pentru companiile ce investesc intr-un mod agresiv pentru a se promova pe Facebook, dar in cateva luni acestea vor putea fi accesate de catre toate brandurile ce au pagina pe Facebook.
Mai exista aplicatii ce servesc aceluiasi scop, dar aceasta creata de catre facebook este foarte simpla.

oferte-facebook

Mecanismul de functionare este simplu, oferta este facuta public, daca vrei sa beneficiezi de ea nu trebuie decat sa apesi “Get Offer”, dupa care Facebook iti trimite oferta detaliata pe emailul asociat contului.

facebook-offers-1

Dupa care in momentul in care doresti sa fructifici oferta nu trebuie decat sa te duci cu emailul si sa-l arati staff-ului si beneficiezi de oferta respectiva.

Nu uitati ca puteti primi ultimele stiri despre tot ce se petrece in orasul Iasi si pe Facebook, nu trebuie decat sa ne dai un Like, iar noutatile noastre vor ajunge instant la tine: facebook.com/iasi4uro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top