Stiri

Primul magazin DOUGLAS vine la Palas Iasi

douglas-1_palas-iasi_2012PRIMUL MAGAZIN DOUGLAS DIN NORD-ESTUL ŢĂRII SE VA DESCHIDE LA PALAS IAȘI
Douglas, cel mai mare retailer european de parfumerie şi produse cosmetice, se alătură portofoliului de mari branduri care, în luna aprilie a acestui an, vor deschide magazine în ansamblul ahitectural multifuncţional Palas Iaşi. Aceasta va fi cea de-a doua parfumerie Douglas din reţeaua de malluri a companiei Iulius Group, după cea de la Iulius Mall Timişoara, inaugurată în decembrie 2011.

Magazinul este poziţionat în Palas Mall şi se întinde pe o suprafaţă de 200 mp, unde clienţii vor găsi o gamă extrem de extinsă de parfumuri, produse şi accesorii de îngrijire, machiaj, cosmetice decorative şi idei de cadouri. Portofoliul Douglas cuprinde peste 120 de branduri atent selecţionate şi este diversificat în mod constant.

douglas-2_palas-iasi_2012

Retailerul deţine peste 1.200 de magazine în 21 de țări europene, iar în România este prezent din 2007, la Bucureşti, Timişoara, Târgu Mureş, Constanţa, Oradea, Baia Mare, Sibiu şi Cluj-Napoca.

Ambientul plăcut şi confortabil, calitatea şi varietatea produselor, serviciile gratuite de diagnoză a tenului şi machiaj, pregătirea şi atitudinea consilierelor de frumuseţe creează o experienţă unică pe care parfumeriile Douglas vă invită să o descoperiţi şi în Palas Mall.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top