Auto - Moto

Noi imagini cu Dacia Lodgy suprinse in timpul unor teste din Franta

Noi imagini cu Dacia Lodgy suprinse in timpul unor teste din FrantaDacia Lodgy se prezinta din nou, un site din Franta a publicat un nou se de imagini ce surpind monovolumul “romanesc” pe zapada in timpul unor teste facute de inginerii de la Renault.
Toate aceste imagini surprind exteriorul automobilului dar si prima poza cu interiorul Daciei Lodgy. Dupa o scurta analiza putem sa ne dam seama ca interiorul lui Lodgy este defapt interirul lui Duster in varianta produsa pentru piata din Rusia.

Partea superioara a plansei de bord primeste o vopsea lucioasa, un nou sistem audio, mai multe comenzi si un nou afisaj digital cu dimensiuni mai generoase, butonul de avarii a fost mutat intre fantele de aerisire si sub acesta avem un buton de blocare si deblocare a portierelor. In premiera, avem parte si de un sistem de climatizare, automat pe doua zone.

O alta premiera, daca se poate numi asa este faptul ca butoanele ce actioneaza geamurile electrice au fost mutate din zona centrala de pe bord pe portiere, cerere facuta de catre clienti inca de la aparitia Loganului.

Toate surprizele ce ne sunt oferite de catre Dacia lodgy vor fi observate si analizate in luna martie cand va avea loc Salonul Auto International de la Geneva, editia 2012.

Citeste si:
Primele imagini + video cu Dacia Lodgy pe strada
Din martie 2012 vom avea Dacia Lodgy pe piata
Dacia Lodgy – Numele primului monovolum romanesc
AutoBild dezvaluie Dacia Citadine si Logan 2

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

 1. Rhadoo

  January 24, 2012 at 1:35 pm

  Din imaginea cu interiorul se vede ca nu va fi clima automata pe 2 zone. Sunt controalele de la aceeasi unitate manuala de climatizare, dar cu alte “butoane”, cu aspect cromat.
  Tot de la interior se poate observa ca e vorba de o cutie in 6 trepte (prin prezenta inelului pt treapta de mers inapoi), deci probabil masina era echipata cu dci-ul de 110 CP.
  La exterior se poate observa cum masina a fost lovita (aripa dreapta fata). Cel mai probabil a alunecat si a intrat intr-un sant cu zapada(judecand dupa zapada de pe rotile dreapta si zapada de pe spoiler fata dreapta jos).
   
  Pacat ca nu sunt mai multe poze cu interiorul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top