Stiri

Se fac angajari in domeniul imobiliarelor la Iasi

Se fac angajari in domeniul imobiliarelor la IasiVrei sa te angajezi intr-o echipa de profesionisti? Ai o sansa unica acum!
In plina criza a locurilor de munca, aveti sansa integrarii intr-o echipa de profesionisti, care va ofera oportunitatea unei cariere de invidiat. UIL Casa, companie regionala imobiliara, isi propune sa fie mai mult decit o agentie imobiliara. “Cu ajutorul dvs., vom deveni un partener care, cu intreaga expertiza din domeniul imobiliar, va aduce plus valoare oricarui proiect imobiliar”, declara reprezentantii UIL Casa.

Cele 3 posturi disponibile se adreseaza unor candidati exceptionali, maturi si inteligenti, dispusi sa-si faca o cariera in domeniul vanzarilor alaturi de echipa UIL Casa. Pozitiile vizate in cadrul acestui eveniment sunt cele de agent imobiliar si consultant imobiliar.

“Ne-am nascut din nevoia de servicii de calitate. Suntem o echipa de OAMENI care lucreaza numai in interesul altor OAMENI. Credem in satisfactia clientului, credem in dvs.”, declara Iulian Ursache, managerul UIL Casa.

Criteriile dupa care sunt evaluati candidatii pentru acest posturi sunt:

1. Tinuta

2. Modul de exprimare

3. Gradul de maturitate

4.Personalitatea

5. Experienta

6. Entuziasmul

Cei care indeplinesc conditiile sunt rugati sa trimita un CV la office@uilcasa.ro sau la sediul Agentiei de pe strada Garii Nr. 5.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top