Bazar

5 ponturi de styling pentru minione.Cum alegi hainele pentru o siluetă minionă?

rochii elegante

Unele femei știu să își accentueze părțile corpului care le pun cel mai bine în evidență.Iată câteva ponturi de imagine pe care trebuie să le pui în practică atunci când compui un outfit. Totul constă în proporțiile corpului.Picioarele creează efectul de alungire.Cu cât picioarele tale sunt mai lungi,silueta devine mai înaltă.

Pantalonii skinny cu talie înaltă alungesc trupul și arată bine în orice sezon .Este important să alegi mărimea potrivită,astfel:pantalonii nu trebuie să fie nici foarte stramți,dar nici largi.

Topurile și bluzele scurte vin în conturarea look-ului cu pantalonii skinny. Trunchiul va părea mult mai mic,iar picioarele mult mai lungi și mai subțiri. Dacă nu ai la îndemână un crop top,poți introduce bluza în pantaloni.

Decolteul în V are un dublu avantaj:contribuie la iluzia optică de alungire și dă un plus stil outfit-ului.

Optează pentru rochii elegante cu decolteu în V și completează-ți look-ul printr-o coafură cât mai sofisticată.Cu un coc lejer sau o coadă  simplă nu poți da greș.

Outfit-urile într-o singură culoare(monocrome) creează iluzia de centimetrii în plus.Alege piese vestimentare potrivite,combinații versatile ideale, atât pentru o plimbare în oraș,cât și pentru o seară romantică.

Nu neglija încălțămintea

Dacă vrei să obții un aspect impecabil,atunci nu uita să alegi corect perechea de încălțări. Minionele se bucură de privilegiul de a purta tocuri cât mai înalte. Deci,dacă te enumeri printre ele ești o norocoasă! Dacă ești o persoană mai comodă când vine vorba de încălțări ,atunci alege încălțăminte cu talpă groasă și înaltă.Aceste tipuri de platforme sunt la modă și arată cool.

Cu ajutorul acestor ponturi,silueta minionă este foarte ușor de pus în valoare.Femeile minione au foarte multe beneficii și trebuie să învețe să se bucure de ele!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top