Revelion 2019 Iasi
Stiri

Astazi s-a inaugurat ansamblul urbanistic Palas Iasi, o investitie privata in valoare de 260 milioane de euro

03Compania Iulius Group are plăcerea să anunţe inaugurarea, pe 31 mai 2012, a ansamblului urbanistic Palas Iaşi, cea mai mare investiţie privată din nord-estul ţării.
Ansamblul multifuncţional de 265 de milioane de euro, finanţat în principal de UniCredit Ţiriac Bank, împreună cu Emporiki Bank şi Banca Italo-Romena, creează peste 4.000 de locuri de muncă şi modernizează centrul Iaşului.

„De astăzi, Palas devine un reper nu doar pentru Iaşi, ci pentru întreaga Românie. Palas este mai mult decât un mall, este un centru de afaceri de anvergură şi contextul ideal pentru un stil de viaţă european. Sper ca această mare investiţie să facă din Iaşi un oraş atractiv şi pentru alţi oameni de afaceri, care să vină să îşi dezvolte aici propriile proiecte. Suntem încrezători că ansamblul îi va atrage deopotrivă pe locuitorii din zona de nord-est a ţării, precum şi pe cei din afara graniţelor. Pe termen lung, ansamblul Palas reprezintă o investiţie care va contribui semnificativ la dezvoltarea durabilă a regiunii”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele Iulius Group.

palas-inaugurare-31-mai-2012

Situat în inima oraşului, ansamblul Palas este un mix avangardist de office – componentă funcţională începând cu toamna anului 2010 – shopping, hoteluri şi entertainment, toate dispuse în jurul unei superbe grădini publice, amplasată în imediata vecinătate a Palatului Culturii.

De astăzi, centrul modei s-a mutat la Iaşi, pentru că la Palas Mall s-au deschis magazine renumite, prezente în toate metropolele din lume, unele dintre ele în premieră în România. Branduri ca H&M, Massimo Dutti, Tommy Hilfiger, Zara, Swarovski, Camaïeu, C&A, New Look, Douglas, Humanic, L’Occitane, LC Waikiki, Oodji, Hervis Sports, Stefanel, Subway şi multe altele, în total, aproximativ 195 de magazine, în 60.500 mp, vor fi prezente în Palas Mall şi pe Palas Shopping Street.

Facebook Comments

4 Comments
elefant.ro

curatatorie incaltaminte iasi Iasi
   
To Top