Evenimente

Se deschide Apollo Summer Lounge, cea mai mare piscina privata din Iasi

Din luna Iulie, se deschide Apollo Summer Lounge, cea mai mare piscină privată din Iaşi. Aceasta devine pentru ieşeni destinaţia ideală de vară, departe de aglomeraţia urbană, unde, împreună cu familia şi prietenii, se pot bucura, din plin, de Apă, Soare şi Răcoare.
Situată la ieşirea din Iaşi, spre Breazu (DJ282 – la 800 metri după indicatorul de ieşire din Iaşi), locaţia reprezintă o oază de plăcere acvatică, fiind dotată cu o piscină pentru adulţi de 220mp şi o piscină specială pentru copii*, cu o suprafaţă de 100mp, în care micuţii voştri se pot bălăci în voie.
De asemenea, sub tutela zeului soare, locaţia oferă la dispoziţia invitaţilor săi un mediu plăcut şi relaxant, prevăzut cu 180 de şezlonguri şi 40 de paturi de zi (cu o capacitate de 60 de locuri de parcare), unde vă puteţi bucura, fără griji, de soarele verii.

Iar dacă soarele devine prea dogoritor pentru iubitorii lui Apollo, acesta vă oferă un suflu de răcoare, printr-o varietate de băuturi exotice, de la limonade, freshuri, cocktailuri şi alte elixiruri care vă vor menţine revigorat toată ziua.

Toate acestea, doar în locaţia care deţine echilibrul perfect de Apă, Soare şi Răcoare!

* Accesul la piscină nu este permis copiilor sub 5 ani, iar copiii peste limita de vârsta trebuiesc insoţiţi de către părinte sau tutore.

Nu uitati acasa totusi si o crema cu factor de protectie, nu trebuie sa uitam ca suntem in luna iulie si urmeaza august iar soarele este foarte puternic si e posibil sa ne creeze probleme de sanatate, e bine sa punem sanatatea pe primul loc. In lista de mai jos aveti cateva recomandari ce credem noi ca v-ar fi utile atunci cand sunteti la soare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top