Stiri

Accident mortal astazi la Iasi, un autovehicul a fost izbit de un tren, 9 morti si 2 grav raniti

Accidentul a avut loc astazi, in dupa amiaza de 8 septembrie la intrarea in Iasi, un autovehicul a fost luat inainte si impins aproximativ 200 de metri de catre trenul de Dorohoi, in urma acestuia au murit noua persoane iar altele doua sunt in stare critica. La trecerea de cale ferata de la Uricani, in preajma Antibiotice Iasi, carnagiul a avut loc datorita faptului ca soferul masinii a fortat trecerea de cale ferata, care avea avertizare acustica si sonora, crezand ca va avea timp sa treaca, rezultatul din nefericire a fost unul dezastruos, trenul care pleca spre Dorohoi a luat din plin autovehiculului.

La locul accidentului au venit Politia, echipaje de descarcerare, un elicopter de la SMURD, dar si echipaje de la ambulanta si jandarmerie. Dupa declaratiile martorilor, majoritatea calatorilor din masina erau din comuna Tibana, ce se afla la 36 de kilometri de Iasi, iar in mijlocul de transport de persoane s-a gasit si un pet de bere desfacut, nu se stie inca daca soferul ar fi consumat sau nu bauturi alcoolice.

In masina se aflau 11 persoane, 9 dintre acestia si-au pierdut viata in urma impactului, iar doua din acestea sunt in stare critica la spital, medicii fiind retinuti cu privire la reusita acestora de supravietuire, unul fiind un copil de 13 ani si celalalt un adult de 25 de ani, ambii prezinta politraumatisme si hemoragii.

La aceasta ora echipajele de descarcerare inca se chinuie sa elibereze trupurile neinsufletite dintre fiarele autovehiculului.

Sursa Foto: BZI.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top